det är redan maj

valborg är avklarat och nu är det maj månad. lördagen spenderade jag i uppsala med fina vänner. träffade även en del där inne, och det var bra drag helt enkelt. på kvällen blev det lite grillning i lite kyla och sen en sväng till plantan i sigtuna. jag drog rätt tidigt, men vafan ... dagen var roligt och det var huvudsaken. på söndagen var det dags för jobb. stängning stod på schemat ... helt själv dessutom. yippie ki yay motherfucker! hur som helst så fick jag ordna studentbordet, och det gjorde inte att jag längtade ännu mer .. nejnej! men rätt fint blev det iallafall.
vid stängningsdags var jag nervös som fan, men jag tog mig igenom det. förhoppningsvis gjorde jag rätt. sen kom jag till det tricky part.. jag var ju självklart för långsam (jag menar HEY, första gången jag stängde) och vakterna stänger väsby centrum en halvtimme efter stängning tydligen. och där var jag ... inlåst i ett tomt centrum. ser ni bilden framför er? förjävla skön måste jag säga. jag var typ heeelt ensam i hela huset. shit va stort det var helt plöstligt! hur som helst så kom det en liten kines helt plötsligt. självklart förstod jag inte vad han sa, men till slut hjälpte han mig ut. hurra för kina! eller japan eller vad det nu var! taxitaxi!
idag har jag tagit beslutet att inte träna på hela veckan. inte likt mig, men skolan tar kål på mig för tillfället. blev färdig med min samhällsuppsats ikväll iallafall. kanske blir det att jag tränar imorgon, vi får se hur planeringen flyter på. annars blir det fokus på skolan och hela köret. shoho va roligt! ... på fredag är det mösspåtagning iallafall, och då jävlar ska jag fira att mördarveckan är slut!
imorrn fyller lill-madde sjutton år! och om drygt en vecka är det dags för mig att fylla nitton. jisses. nu ska jag gå och lägga mig och funderar på hur jag skulle tänka som nittonåring.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0