är det fredag?


vad ska man säga? det har varit en grym fredag helt enkelt.
vaknade första morgonen på länge då jag inte behövt tvinga mig själv till att somna om pga av det jobbiga ljuset, utan jag sov som en stock. det var ju too bad att jag skulle upp tidigt just idag dårå... bra timing! men jag knallade upp, och en timme senare kom Linda och hennes mycket trevliga pappa och hämtade mig här ute i ingenstans. jag och bruden tog tåget in till Uppsala och hade mycket trevliga samtal om bl.a "vassle". hihi. när vi sen kom dit hade Linda en sjujävla lokalsinne så vi fick tillochmed förbi Malin som skulle komma och möta oss, och var på skolan före henne. kanske lönar det sig att ta omvägar hihi?
det blev iaf en rolig dag på hennes skola som för övrigt var väldigt trevlig och det var väldigt trevliga människor som gick där. dock tror jag att vi sinkade Malin lite i hennes studier just denna dag, men what the fuck - det är ju ändå fredag hihi! Lindisen åkte lite tidigare för hon skulle hinna upp till vår kära skola AGY för att hämta lite glömda böcker.

Jag, Malin, Ebba och Veronika gick ner på stan efter de slutat. det blev att jag och Malin tog en fika på Wayne's medans Ebba och Veronika var på andra sidan väggen och whinade om Ebbas telefon på Teknikmagasinet hihi. sen gick vi tillsammans till ICA och köpte alldeles för dyrt naturgodis. (vanligt godis för Mollans del, haha). På vägen hem pratade jag och malin om allt möjligt. så himla härligt det var att umgås med dig idag måste jag säga, du är så himla fantastisk ska du veta och det finns ju anledningar till att jag har hållit fast vid dig ända sen dagis. :) jag måste säga att bara genom att prata med dig om att flytta ihop tillsammans nere i Göteborg gör mig så jävla glad och taggad. fatta vad kul vi skulle ha du och jag??? :D visst, det kanske är en dröm bara men jisses - det skulle vara så perfekt!

oss i ett nötskal

 

träningen gick bra. träningen var rolig. jag hade kul på träningen. hemma hade vi kul. solsidan var kul, lets dance var kul. familjen var på skojhumör. man blir glad helt enkelt! nu ska jag sova gärnet och vakna seent imorgon! okej... iaf efter åtta hihi. tack och adjö alla sköjna människor!

Kommentarer
Postat av: Mollan

I LAV JO!!

2010-03-08 @ 22:24:46
URL: http://jussing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0