bra helg

nu är även den här helgen slut och jag går nu in i min sista vecka i Sverige på ett bra tag.
 
helgen var toppen på många sätt. jag skulle vilja säga att hela veckan varit bra! jobbade sista dagarna på jobbet (i ett zombie-mode till slut) och det kändes jättetråkigt faktiskt. bjöds på gofika av sabina min fina och kramades massor. kommer förmodligen komma tillbaka dit litegrann nästa år, men det återstår att se!
 
vad har jag hunnit med? mysfika med mitt dooshbag, vi kommer alltid vara alldeles för störda för varandra - därför är vi en så bra kombo. en handbollsmatch, och mysdag tillsammans med världens härligaste människa, ramona. jag har till slut ínsett att faktiskt all handbollskondition är som bortblåst, fan om jag inte tränar i London asså... jag har ätit lunch med min syssling som jag har alldeles för roligt med! och dessa dagar rullade på som bara den och vips så var det helg igen! 
 
fredagkväll och huset var fullt med enbart folk jag tycker om. (om man bortser från två randoms som jag aldrig träffat förut, men dom var rätt trevliga dom med huhu). jag var glad att det till slut funkade så bra mellan mina stammisar och mina andra vänner. man kan säga att jag var en enda stor lycklig boll under hela kvällen, och djupt där inne satt ångesten och tryckte "jag åker om några dagar, jag åker om några dagar". jag har varit med om att säga hejdå till en tjej förut, och på nåt sätt känns det inte som det är samma sak nu. förmodligen är det för att jag inte är borta lika länge, och att det heller inte är så långt bort! men ja, det är ju trots allt några månader hur som helst.
 
helgen fortsatte iallafall i ett bra tecken. hade huset fullt med stammisar när jag vaknade (efter cirka 1,5 timmars sömn), åkte sen med bästa Rindish och lekte smakråd för hand shopping, tog sen mitt pick och pack och kollade på seriepremiären för käraste Skånelas damer - vinst med 11 bollar och lite sällskap av Mirrepirrebuuus och Fia. efter den var min dipp nådd och allt jag ville var att sova. så ett försök till städning och sen var det bara däck i soffan hela kvällen innan jag tog bilen och drog till älskade Sanna för en kvällsfika.
 
och sista dagen på helgen spenderade jag i rosersberg med ett gäng fina vänner. kunde inte bli ett bättre avslut faktiskt. jisses vad jag har babblat igen om ingenting... men det här var mest för mig för att kunna gå tillbaka och se lite senare vad jag gjorde innan jag åkte iväg. gaah... det är fan dags snart.
 
(bilder kommer senare)
PUSS

fredag

it's a new day. regnig jävla dag! jag är i full gång med bakning... lite av min favoritsysselsättning. jobbigt att kroppen inte tycker om att äta och fortfarande vara i bra form he he. hur som helst så är det tårtdags och förhoppningsvis blir det som jag tänkt mig. har däremot lååååång väg kvar till att bli medlem bland de andra "cake-sisters" i min släkt...
 
igår var det en vecka kvar tills jag åker till London. dagen började toppen med en powerwalk med min bästa anna. tiden gick så otroligt fort, vi pratade massor och det var så illa att jag egentligen inte ville gå ifrån henne när vi skulle gå åt varsitt håll. det är såna dagar man inser vilka man kommer hålla sig fast vid.
 
tjejen som jag vet alltid kommer stå kvar om de andra går
jag blir tårögd när jag inser att vi kommer bo i två olika länder
dagen fortsatte på samma spår då jag fick skratta ikapp med världens bästa ramona.
har haft henne vid min sida två dagar i rad nu, och det bästa är att vi ses IDAG igen.
det känns så sjukt bra med tanke på att jag snart åker. det gör ont i hjärtat idag, faktiskt. men jag kommer hem, och ett halvår går fort. ikväll är det iallafall fest... det ska firas att Myran sprider sina vingar och lämnar tryggheten för ett slag. mitt hus ska vimlas av fina vänner, och jag hoppas det blir en bra kväll.

tårtkalas för hela slanten!

omtumlande dag

.. minst sagt. Att gå upp kvart i fyra är inte speciellt mänskligt. vi är trots allt inte gjorda för det. men samtidigt när man väl är uppe och på jobbet så är det värt det. och 10-11 timmar går ändå relativt fort oftast så vips sitter man i bilen påväg hem. min date med doosh ställdes in (trots hennes tappra försök med snörvlig näsa säga "jag mår bra" i telefon). så jag åkte hem och gjorde misstaget att man löparbyxorna halvt uppdragna lägga mig i sängen bredvid älsklingsvarelsen... efter det var min plan körd. jag är trött på mig själv när det kommer till kost och träning...

resten av eftermiddagen kraschade totalt sen och jag var såååå nära att stanna hemma från allt vad handboll heter och enbart ligga och stirra in i väggen. men jag pallrade mig dit och det är jag fruktansvärt glad över... min träning i sig har jag inget att säga om men så underbart att få åka till träningen, träffa fina människor och bara skratta...


idag måååår jag

började morgonen med ett härligt tungt pass med bodypump. jisses vilken bra start på dagen! la på extra vikter på nästan varje övning idag tror jag, och jag är heeeeelt slut... musklerna ger nästan vika när jag går. det här med att köra ett handbollspass ikväll - vi får väl la se hur det går! hihi
 
igår hade jag en toppen kväll med mina kära vänner. mycket god mat made by anna herself, och skratt och prat. vardagslyx så det bra skriker om det! helbra med andra ord!! 
 
 
 
soffan lockar otroligt mycket just nu, absolut. men det är dags att pallra sig upp för att åka in till storstaden snart.  ska träffa min lilla favoritasiat, och senare ska jag försöka lokalisera mig in till strandvägen dit jag ska på avresemöte inför London. tror ni jag kommer hitta alldeles själv? det vettefan... hittar knappt till Kungsträdgården lixom. jaja, jag är ute i god tid iallafall! 
 
 
 

måndag

vilken fin sensommar dag det är. för höst är det väl inte riktigt än? eller? hur som helst. jag sov tills jag vaknade igdag, trots att jag fick lite panik att jag sovit för länge. men det blev en mysfrukost ute på altanen i solen en stund. har även spelat lite kort med mormor och tagit en powerwalk. 
 
 
snart ska jag åka ner till SATS för att ta mig igenom ett träningspass. igår hade jag planerat att springa, köra styrka och även core efteråt. men när jag vaknade var magen svullen som en ballong och tanken på att dra på mig ett par tighta träningsbyxor fick mig att må dåligt av bara tanken. varför ska vi tjejer ha såna problem ibland? jag måste säga att jag är imponerad och fascinerad över alla fantastiska kvinnor som är eller har varit gravida. ni är hjältar! tja... det var bara en liten parantes. det jag skulle säga var att efter träningen blir det mys med mina fantastic four. jag tittade igenom lite gamla bilder och det är sjukt vad mycket vi varit med om! ska bli jättekul med lite mysmiddag ikväll. 
 
 

RSS 2.0