fredagsmys




jag skulle kunna sammanfatta gårdagen med dessa bilder. helt galet med andra ord.

min kväll har annars varit fin
bortsett från att min syster och pappa är på akuten så är kvällen helbra. jag och mamsen åt en riktigt god middag efter att ha frusit ute i det kalla. 15 minus visade termometern ... burr, nu börjar kylan verkligen komma. vinterskor och vinterjacka kanske bör införskaffas. anyway, ligger just nu i soffan med duntäcke och en varm katt ovanpå. efterätt med gudomligt apelsinris står på bordet, och har en mysmamma bredvid mig i soffan. idol visas på teven, och det är allmänt bra här hemma.

en helbra uppladdning inför en bortamatch, då jag ska släppa alla spöken jag har i mitt huvud.
imorgon KÖR vi !

allas min denise


DEMPAN <3

nä asså, jag finner inga ord. du är fucking S T Ö R D!
and that's why du hänger with Myran, och vi gör det bäst!
jag typ love ya!


en liten hyllning till min tränare


niklas olsson är grym. han är min fystränare och en riktig jävel på att stå och skrika när man tränar. men han är dessutom en av världens snällaste och en av de mest omtänksamma människor jag träffat. och det är helt sant. det kan man inte alltid tro när man ser honom. tänk er en muskelknutte i keps och mjukisbrallor som oftast ser ut som ett riktigt hard-ass. men nej, det är nog inte många som känner niklas och som inte gillar honom.

handbollsträningen gick bra idag måste jag säga. jag gjorde det jag skulle, både fysiskt och mentalt och för det var jag ganska stolt. dock sprack det på gymmet, men det vill jag helst glömma.

nu har vi lite håltimme/lektion. vi som gjorde talet förra veckan ska göra någon annan uppgift, som inte verkar vara den lättaste. för övrigt är jag jättehungrig, har lite av ett brännsår på knät från hästlinimentet och sitter och babblar lite shit med mollan & madds. finky är ute på egna äventyr i den stora golfbollen i stockholm.

det här inlägget var i stort sätt HELT random.
men kände mig lite kramgo just för tillfället.
heeejdååå


emo


när jag var liten sa jag alltid att jag älskade vintern. det gjorde jag nog också. men det var då man kunde ta på sig varma overallen och springa ut i snön med sina polare bara för att göra snöbollar, snögubbar, snögrottor eller liknande. nuförtiden gör man inte ofta sånt, även fast jag aldrig skulle banga på det. men nu går man och fryser för att man alltid har för lite kläder på sig (med det menar jag att man skulle behöva termobyxor och tjocka tröjor) och oroar sig för att det är för halt ute på vägarna. ja, jag tycker faktiskt det är jobbigt med den här tiden. att köra bil här ute hos mig är inte alltid det roligaste kan jag meddela. men jag ska inte klaga på att mysfaktorn är ofta väldigt hög på vintern. varma brasor, filtar, julafton - yes I like it!

nu är jag på sånt där babbligt humör igen. när jag inser efter ett tag att jag egentligen inte har en aning om vad jag egentligen skriver. men sån är jag, jag är lite random sådär. men vill ni veta vad jag ska göra idag? jo, vi ska vara i vikingahallen och sortera PET-flaskor och stuff. men hallå? vi spelar handboll. okej, jag ska inte vara kritisk. min trötta sida tar över och då blir jag ett riktigt whine-ass. hihi. men det kanske blir bättre när jag fått i mig lite mat. tack mamma för att du fixade maten till mig idag!


ja, jag var ett litet emokid en gång i tiden



dagen började bra, slutade dåligt


21 november. Anna Lincolns födelsedag. ja, ni hörde rätt. min lilla anna fyllde hela 18 år! det kan vi fira lite extra med ett blogginlägg.

hon fick en fin liten överraskning imorse, när jag och denise rusade in i hennes rum för att överrösa henne med presenter och leenden. jag tror och hoppas hon blev jätteglad åt både gesten, och presenterna. vår käraste julia var med live från USA också. även det var superkul, för oss andra också! jag pratade med julia idag, för första gången på flera månader. det var meningen att vi bara skulle säga hej, men det blev längre än så! nästan en hel timme pratade vi och det var gudomligt att höra hennes röst. dock tycker jag lite synd om kvinnan, eftersom klockan hann bli halv fyra på natten hos henne innan vi sa hejdå. men jag hoppas att min lilla juliet var glad även hon att prata lite skit med mig igen. när jag tänker på det såhär i efterhand under dagen så känns det nästan som vanligt, som vi hade suttit och pratat som vilken dag som helst. känns inte alls som det var två datorer mellan oss hihi.

apropå julia tyckte hon inte att jag skulle lägga ner bloggen. jag funderar faktiskt fortfarande på det. hon föreslog att jag skulle sätta lösenord på bloggen så att iaf hon kunde läsa den. kanske gör jag det, om du vill det cheyen.



men vad har jag haft för mig sen sist? jag har hållit tal, tränat handboll, varit på SACO-mässa, gått bartenderkurs, kollat på bio, haft det allmänt bra med mina fina vänner, handlat, sladdat litegranna ute på vägarna, skrattat en hel del, firat annsen, spelat match, kollat match, kört ner ett staket, typ.

 

just nu ligger jag och kollar på robyns gästspelande i Gossip Girl. känns skönt att inte känna det där pluggtvånget. däremot börjar jag bli jävligt taggad till nästa lördag, och då ska vi ha kul! jag lovar att inte vara övertaggad den här gången, det brukar bara sluta illa. men på lördag ska vi kötta IRSTA på bortaplan och senare åka hem och fira med pompa och ståt när två söta brudar och blivit myndiga!

... MEN det är om nästan en vecka. imorgon är det en ny dag.

 


dags för ett avslut?


jag satt precis och skrev ett inlägg. men så slog det mig ... varför gör jag det egentligen? varför skriver jag om random grejer som händer i mitt liv, på internet dessutom? när man tänker efter så blir man lite fundersam. därför ska jag sova på den här karamellen och får se hur jag gör med framtiden och älskade chessicaa-bloggen.



däremot har den här eftermiddagen varit grymt jobbig. ett tal som jag inte är nöjd med, som är alldeles för långt och jag känner på mig kommer faila imorgon. ett idrottsprov som jag inte börjat plugga på och en mattedugga som ligger alldeles för lågt i min prioritering just nu. när inte ens min syster klarar av talen på matten så känner jag inget hopp faktiskt. så tyvärr kommer det bli så att den får skippas imorgon, om jag inte hinner få lite hjälp av de andra som redan gjort den. för övrigt är jag alldeles för nervös över talet som hänger rätt mycket på betyget. till det kommer ett faktum att jag inte druckit mjölk på typ två månader (som innan var mitt levnadsbröd), men idag mina vänner ... idag tog jag mitt första glad mjölk. just för att jag kände mig så stressad och nervös på alla sätt och vis. förstår ni då hur illa det är?

jag längtar inte till imorgon. däremot längtar jag till fredag. ja det gör jag. eller faktum är att jag längtar till söndag också, eller nej det gör jag inte. det betyder match och förmodligen inget spel för mig då heller. men jag tror jag längtar till fredag. aa, vi säger så. men jag hoppas att sjukgymnasten kommer till märsta då, och ge mig lite krut att gå efter. annars så kommer jag väl släcka lampan om nån timme eller två, eller nu kanske? det återstår att se, hur ambitiös jag känner mig för kvällen .

 

 


tröööött


idag har varit en speciell dag. nationella provet i svenska gjordes klart på morgonen. jag satt bara i lite mer än två timmar. hur det gick har jag ingen aning om, så det får vi se. efter det var ljusgården the place to be, som vanligt ungefär. vi hängde där innan det blev varm gulashsoppa med finky, mollan och john i vintervädret. mumma..

efter att vi beklagat oss över hur grymt mycket vi behöver plugga en dag som denna så tog jag och tjejerna min raggarbil till väsbycentrum för att go nuts all nuts-affären. de hade halvpriset på ALLT! tyvärr var jag inte alls sugen på någonting idag så det blev faktiskt bara en sandwichglass för min del. och ja juste, en liten japp - 9 kronor allt som allt! det får det faktiskt vara värt. dessutom kan man inte klanka ner på sällskapet en onsdag som denna. mina soeta!



nu är klockan redan halv fyra! shit va tiden går fort .. jag har äntligen skrivit klart mitt tal (som för övrigt inte har så hög klass .. hmm). egentligen skulle jag vilja sitta och träna på det HELA kvällen. dock har jag två andra grejer att oroa mig för till imorgon - idrottsprov och mattedugga. inget har jag lag så stor energi på. känns inge vidare !

 

men glad är väl jag ändå!


nu äre dags å sova


jag är trött. är orolig att det förmodligen inte blir någon match för mig imorgon heller. och det är jag riktigt depp över. idag var jag förjävla taggad och kände att det skulle bli riktigt roligt att få krossa lidingö litegrann sådär. istället tar resan slut för mig redan på uppvärmingen och det blev 60 minuter med långbyxor på bänken för min del.

matchen i övrigt var en riktig kämpamatch. bortsett från stundtals delar som nog avgjorde det hela. men jag tycker att vi var värda de där vinnande poängen, mycket mer än dom! istället slutade resultatet på 35-34 till hemmalaget lidingö. sur förlust, och det var nog ingen i vårt skånela som gick därifrån med glada känslor i kroppen. dock blev vi beordrade att inte älta detta för mycket, eftersom vi mindre än 24 timmar senare har ett annat motstånd. nämligen Arbrå, denna gång hemma i borgen klockan 15.00 - be there!

visserligen är jag uppriktigt sagt jävligt ledsen över att jag missade matchen idag, och har några dagar framför mig (har bestämt att det inte ska ta längre tid att bli bra i knät) med kanske lite rehab. men jag är glad ändå. över att jag har så härliga vänner - vi tog en tripp till pegon och fixade lite plakat till söta miranda som fick ta på sig landslagsdräkten idag. sen vidare till rosers där det bjöds på lite handboll i landskampssammanhang. bilresa dit, umgänge på matchen, bilresa hem. vissa tjejer är helt enkelt oslagbara!


IDOLBILD!!

- lagkapten och matchens lirare,
är stolt över dig tjejen!


fredag



har ni fått den magkänslan någon gång att ingenting går som det ska?
well, precis den känslan har jag nuförtiden. och det handlar inte om det mest tippade. skolan.
det lilla jag försöker plugga går inte! och jag har aldrig känt mig så osäker på hur resultaten ska bli faktiskt. kanske ska man inte satsa så högt? det är iallafall försent för det nu.

om några minuter ska jag ta mig till mona för lite massage. kan kanske vara bra, för helgen kommer bestå av två A-lagsmatcher som inte är att leka med. lördagskvällen kommer dessutom spenderas i rosers nya hall för att heja fram vår miranda och elin. de är på landslagsuppdrag och jag är säker på att det kommer bli massor av ståhej på hemmaplan!


tilde, jag är redan kär !

 

har ni sett något finare på länge? det har iallafall inte jag.
vilken underbar liten ljusklimp i detta vintermörker!
<3


 


lite klischigt sådär


dagen började lite bad day-aktigt.
den slutade tyvärr likadant.


jag skulle vilja önska att jag aldrig träffat dig,
men det är inte rätt. inte rätt alls.

allt är i sin ordning


dagens höjdpunkt vad att jag fick träffa lillan (tilde). hon var bland det finaste jag sett på länge, underbara bebis. så små händer, så litet huvud och näsa. ville bara krama ihjäl henne, men hon sov så tittade bara vackert på henne. men äntligen fick jag se henne, och det gjorde lite min dag. för övrigt har inte dagen varit fy skam! fick träffa alla trevliga prickar i skolan igen, rein var för sjuk för sitt eget bästa och jag hade roligt på träningen (det roligaste var att jag skrattade tillsammans med mina tjejer, som jag inte träffat på flera dagar, från den stunden jag kom in i hallen). dock gick det inte så bra prestationsmässigt, var trött efter fysen och träningen i allmänt var inte sådär jättetalangfull från någons sida tyvärr. hoppas på bättre resultat imorgon.

sitter just nu i ett mycket varmt rum, med min egna lilla bebis i famnen. jag hade inte hjärta att kasta ut honom från min säng på en gång, innan jag pratat lite med honom. och ja, inkurad i min famn är han som oftast när han känner sig lite mysig. ska dock lämna över honom till mor och far som får drass med han och brorsan hans inatt. jag däremot ska nu ta mig en god natts sömn, utan några som stör. imorgon är det upp och träna igen, som vanligt!


lista


kände att det var dags igen ;




- jag har fått ett kusinbarn. är inte yngst på gården längre, utan har lämnat över titeln till lilltjejen tilde.
- resor med vännerna. inget går upp mot lite kvalitetstid med de bästa och skönaste.
- one tree hill. sjukt värd serie. har lånat (snott) fruttes boxar och de går varma i min DVD.
- god mat. jag äter typ ... så fort jag får chansen. idag insåg jag att om jag slutar träna kommer jag gå upp rejält i vikt haha.
- syrran. ber jag henne om hjälp går hon in för det med 110 procent. blir mer engagerad i mina skolarbete än vad jag själv är.
- lov. även om de kan gå alldeles för fort så är de gult värda. man behöver vila upp sig ibland.
- handbollen. a.k.a mitt liv. även om man ibland undrar vad man gör där nere på planen, att ingenting går som man tänkt sig är jag jävligt glad att jag har den sporten. alla timmar nere i hallen och alla underbara vänner man fått - DET är priceless!
- hat. nej, jag hissar det egentligen inte. men det kan vara lättare  ibland att tro att man hatar en människa.
- soliga höstdagar. massor av D-vitamin så det skriker om det!
- minnen. trots att man vill ha tillbaka vissa grejer, så kan jag le åt vissa saker jag minns.





- jag har inte träffat mitt kusinbarn än. har inte träffat lillan än och jag blir fucking GALEN!!
- skolarbete. det här med att plugga, hur svårt kan det vara?
- MITT HÅR. VARFÖR KLIPPTE JAG MIG?! jag är så bitter över att mitt hår är avklippt (FÖR ATT INTE GLÖMMA HELT JÄVLA OJÄMT) ska inte klippa mig igen förrän studenten ..
- att jag aldrig får arsle ur vagnen. det finns mycket jag skulle behöva göra. högt på listan; fixa bilradion.
- känslor. nej, bort med dom. de dåliga är bara jobbiga, och de bra är förvirrande.
- vikthets. säger inte mer än så.
- gammal skada. mer än så. gammal skada som slås upp igen för att jag är så förjävla envis.
- humör. eller rättare sagt mitt humör när jag blir arg.
- minnen. bortsett från de glada minnena, så kan jag oftare få ont i magen av allt jag saknar.




trött men taggad chey


jag måste vara världens bästa syster. eller ja, det var ju inget nytt direkt hihi.
men jag var iaf snäll att ur min otroligt sköna plats i soffan, pallrade mig ut i skogen och hämtade bror min. skjutsade honom och hans muppkompisar (shyst pettan, du kunde inte sagt att jag skulle skjutsa lite grapppar, då hade jag kanske hunnit slängt på mig nåt annat än typ pyjamas haha!) anyway, jag missade iaf lite tv-program på teve. men what the heck, jag dör inte av det. för övrigt blev jag jävligt taggish med hög musik i bilen. bilen ja ... att jag ens tycker att det är roligt att sätta sig i den där bilen efter att ha kört 48 mil idag, och nästan 100 mil tur och retur. men inte klagar jag inte! well, you gotta love it aight?


lofsdalen 2010




nu var ännu en skön jävla roadtrip till ända. jag och mina fina tjejer tog vårt pick och pack och drog i onsdagseftermiddag, efter anna och fridas halkkörning. vi hade musik i högtalarna hela vägen, regnet sipprande på rutan och mörkret utanför. jag måste faktiskt säga att det var rätt mysigt. men ännu mysigare hade vi när vi äntligen kom upp till stugan i kära lofsdalen. då blev det en "middag" med lite småplock, helt gudomligt gott måste jag säga. resterade del av kvällen bestod av hårfärgning, film, mys och sovande.

vi har som sagt haft två fina dagar uppe i norr. kyligt väder men ganska mycket sol. långa och härliga promenader har vi hunnit med, filmtittande framför brasan, sällskapsspel, massor av ätbart, bowling (som vi inte ska tala högt om) resturangbesök och en hel del glädje och skratt! tack tjejer för den här helgen, ni är guld värda!

har ännu en dag kvar på lovet. den här kvällen skulle ha spenderats på KC, men det blev ändrade planer. och det var nog bara bra tror jag. för jag är trött, och då får jag spara mig ännu lite till till den 27 då det smäller hemma hos rebecca haha. men nu är jag som sagt hemma och ska ta det lite lugnt även imorgon. men när veckan kommer så ska jag köra på som vanligt. kanske, förhoppningsvis, har jag fått lite nya krafter till skolan, träningen, livet.



loooov


nu var det rätt länge sen! men lever gör jag, och som jag gör det då.
igår vad jag med min fina elitfyra på bio och såg the social network. mycket bra film faktiskt! dock lite krånglig i manuset ibland, men helt klart sevärd måste jag säga. sen tackar man ju absolut inte nej till lite umgänge med madde, mollan och finky utanför skolan också. ni gör mina dagar ska ni veta, ! thank you for being you <3


fina, fina ni !

idag däremot fick jag ännu en glad nyhet. jag är inte yngst på gården längre! min kusin fick igårkväll en liten tjej och jag kan knappt vänta tills jag får träffa henne (förhoppningsvis redan imorgon). tänk er, en liten bebis. jag dööööööör va sött!! äntligen är hon här!

annars kan jag sammanfatta dagen med dessa ord; rolig, flummig, tröttsam, nervös, arg/less, ånger, och nu - trött men pirrig inför morgondagen. ja, för imorgon bär det av på en liten roadtrip med bästa tjejerna! lofsdalen, here we coooome !


ni finner er rätta plats i baksätet, även denna gång hihi
nu drar vi bruds !


RSS 2.0