jag saknar dig

det gör så ont när jag kommer på mig själv att inse att jag aldrig mer kommer få träffa dig igen. ännu värre är det att inse att du inte alls var dig själv den sista tiden och det är den människan man minns som mest. vilket jag inte vill, vilket jag verkligen inte vill. men jag lovar, innerst inne kommer jag aldrig glömma dig. kommer aldrig glömma din stora famn. hur du 9 gånger av 10 alltid började dansa med mig när jag kom in till er. kommer nog aldrig glömma ljudet från sitt dragspel som man hörde även utifrån. fan, varför försvann du? varför är du inte kvar? spelar kort med mig, gör mormor sällskap, åker Sverige runt påväg hem från Lofsdalen ... bara för att du kunde? shit det är verkligen som man säger; man vet inte vad man har förrän man förlorat det.

det har snart gått ett år. snart ett år sen jag fick beskedet och visste att jag aldrig skulle få se dig mer. aldrig få höra dig skratta eller berätta galna historier från din ungdom. hur som helst... jag saknar dig. that's all


ack du arma Sverige...

burr vad kallt, jag fryser. vilket jävla väder det helt plötsligt har blivit.
det är då det är okej att krypa upp i soffan och kolla på en bra serie.
Greys Anatomy står på schemat, och jag håller på och kolla ifatt det jag missat.
i ugnen står en lasagne och i kylen står ett försök till ett mumsigt bakverk som
jag förhoppningsvis (om det blir lyckat) får berätta mer om sen.

love pink

jag har aldrig förstått den här tjusningen med Victoria's Secret... förrän jag gick in där själv.
snälla kära Sverige, skaffa hit den där underbara affären! jag köpte 5 par trosor och jag ÄLSKAR dom. dessutom är just de jag köpte sjukt snygga när man är lite brun (synd att man inte har någon att visa dom för då aight haha). köpte dessutom en underbar bodylotion som luktar typ... godis? den är jag sparsam med och använder bara när jag ska vara extra fin hihi. hur som helst, jag är frälst och nu förstår jag er andra!
§

vet inte om jag ska skratta eller gråta... sjukt konstig känsla

sjukt jävla omtumlande dag. har fått något att tänka på, rejält. som kan komma att förändra mig och mitt liv de kommande månaderna. en sjukt rolig grej, men som samtidigt kom väldigt olägligt. inte nog med det har jag jobbar 11 timmar på något som framöver kommer vara mitt heltidsjobb, tjoho! så se till att ut och resa nu hörrni, så ni kan komma upp och hälsa på mig på O'Learys på Terminal 5. imorgon skulle jag jobba på Stora Brännbo, men med gråten i halsen ringde jag och sjukanmälde mig. jag orkar inte just nu, den här veckan och JUST NU blev bara f ö r m y c k e t... så imorgon vill jag ta det lugnt, träna, träffa min finke och fika med älskade släkten på kvällen. men kanske är det en god natts sömn jag behöver just nu? för att lugna ner mig, och inte känna den här sjuka stressen som är olaglig att ha såhär 12 dagar efter jag kommit hem. men som sagt, en dag kan förändra saker och ting alldeles makalöst mycket. vi får helt enkelt se vad som händer.
§

till mamma på mors dag

jag älskar dig <3


börja jobba igen?

sitter just nu ute i solen och försöker få in så mycket D-vitamin som möjligt innan det är dags att gå in igen. matkoma har jag också... ska jag fortsätta få såhär mycket mat (och även äta upp det) till lunch varje gång så kommer jag verkligen inte ha det lättare att tappa dessa kilon jag fick på resan. jisses! för er som inte så har jag spenderat Tordagen och nu fredagen uppe på terminal 5 och provjobbat på O'learys. däremot skulle jag kanske inte riktigt kalla det "provjobb" 11-timmarspass båda dagarna och in i det direkt. men det är faktiskt kul. som sagt, liiite långa dagar. men jag är glad för allt jag får just nu. Man kan ju alltid hoppas att dom vill ha kvar mig här!

annars är det ju faktiskt fredag. veckans bästa dag, trots att jag nuförtiden inte känner av det på samma sätt. i helgen ska jag tydligen spela brännboll (jisses, jag som hatar det...) och sen är det förhoppningsvis fest på kvällen! har dock inte bestämt mig vart jag ska vara ännu... jobbigt. på söndag får man ju uppmärksamma mor lite extra. Har faktiskt köpt en grej till henne på Bali... kan visa sen. PUSS

nu: back to work!


nervös tjej

ja nu börjar jag bli nervös. usch va sånt här är jobbigt.
men alla är vi nya någon gång, aight?




dagens ungdomar?

vaknade på liiiite fel sida tror jag. ni vet när man har drömt om nåt konstigt men man inte kommer ihåg vad det var, och sen vaknar man och är på dåligt humör. jag tror det var det som hände. aa det måste det.
igår jobbade jag som sagt på dagis igen. jag fick äran att äta tillsammans med tre av de största killarna. de har tydligen valt att dela upp de stora killarna helt, för de går inte sams. hur som helst så började de prata om att de har en egen Iphone och en egen Ipad osv osv... När jag var fem år, jag tror KNAPPT jag visste vad en vanlig mobiltelefon var för något? nu vet jag alltså inte hur mycket sanning dom pratar. (för jag har märkt att de väldigt lätt kan säga att dom får göra en sak, men sen visar det sig att det var osanning...) men hur som helst. blir man inte liiiite rädd för vart samhället är påväg? mamma berättade förut om ett barn som inte visste riktigt hur man läste en bok, för att denne var så van vid att flippa på Ipaden. jisses, såna grejer gör mig mörkrädd... meeeeen jag menar, alla kan väl inte ha fått en så perfekt barndom som mig och min generation hihi.
idag är planeringen att först åka ner till sats en sväng, sen komma hem och STÄDA MITT RUM. sen jag kom hem i torsdags har det enbart sett ut som en bomb har släppts där inne. det är som att jag inte orkar bry mig. hur nu det kan vara möjligt? jaja, lite senare idag ska jag träffa Madds som jag inte träffat på väldigt länge. blir lite mys i sigtuna!

mys

planen idag har verkligen gått i stöpet. (ja brallan, det betyder att det INTE gått som planerat) men inte klagar jag för det. jag skulle egentligen börjat med en jobbintervju på morgonen, men det blev inställt pga av att sonen hans hade blivit magsjuk. istället ringde min gamla chef och undrade om jag kunde jobba några timmar. jisses, iväg till väsby ba! där träffade man gamla jobbarkompisar och mysiga barn. det var himla kul måste jag säga. och kul var det också att många barn kände igen mig och ville leka med mig.
efter jobbet åkte jag och träffade en efterlängtad tjej. ramona och jag skulle ta en sväng till stan, men det blidde bara väsby med tanke på att tja... planen gick inte som planerat helt enkelt. men det var mysigt ändå, spelar ju inte direkt någon roll vart man är egentligen.

nu är det vardag

först och främst: vilken underbar kommentar jag fick på förra inlägget. "äntligen är du tillbaka min glädjespridare!!" hur glad blir man inte?! MEN du som skrivit detta får jättegärna visa vem du är, så jag får krama och pussa på dig lite extra hihi.
idag är det måndag. en solig sådan. jisses vad jag njuter... och klagar om vart annat. men svenska sommaren, tack för att du är påväg! nackdelen med alla dessa länder och platser vi varit på i två månader är att klockan 6 gick solen ner, och efter det var det kolfuckingsvart. på det sättet är Sverige helt klart i topp! ljusa kvällar, jag älskar det.
jag berättade ju att jag hade fått inspiration på att förändra bloggen litegrann. ja, headern ska definitivt förändras. den har jag haft sen jag och Madds var i Frankrike. Men har inte haft fina bilder, vilket jag förhoppningsvis har en del av nu. Men sen vill jag också skriva om andra saker. Jag vill börja skriva mer om bakning och matlagning - vilket har blivit något jag älskar. jag har fått fina böcker i födelsedagspresent och även gulliga cupcake-redskap, så här ska det börja bakas. jag vill börja skriva mer om det, lägga in fina bilder och skriva roliga recept och så vidare. har ju flera "bak-bloggar" som jag kollar in, som jag har lite som inspiration. utöver det vill jag ha som typ oika kategorier. skriva om det jag älskar och om sånt som är viktigt. hur jag ska ta mig tid till allt detta får vi se, och jag kan verkligen INGENTING om design och grejer. vilket gör allt liiiiite knepigare. kan visa lite bilder på bloggar jag fått inspiration från i ett annat inlägg.

hemma igen

ja, för er som inte visste det lixom. jag och mina två kompanjoner är tillbaka i Sverige.
och ska jag vara ärlig så kändes det faktiskt rätt skönt att landa på Arlanda. men vem skulle egentligen inte tycka det när man möttes av tjoande, kramar, pussar och blommor från föräldrarna. när sen dörrarna öppnades och man fick njuta av solen och den underbara vårdoften var det ju bara pricken över i:et. konstigt att jag som bärandes en kort klänningen inte frös, med tanke på att vi under de senate veckorna varit vana vid 35-gradig värme. men det var skönt, frisk luft och HÄRLIGA SVERIGE!
vad ska jag säga om resan? vetefan... vissa dagar är jag speachless. förstår inte riktigt vad jag varit med om. allt blev så vardagligt där borta efter ett tag. vi åkte runt, levde i en ryggsäck och upplevde allt från fallskärm till snorkling. det var lixom så vi levde, så vi har levt i två månader. LIVING THE DREAM så att säga. så en annan kväll kanske jag tar till mina skrivkunskaper och skriver om resan, skriver om saker och ting vi varit med om (för er som inte läst bloggen, och för allt som inte står på bloggen) och helt enkelt delar med mig av lite nostalgikänslor. men inte just nu, nä inte för tillfället. men jag vill bara säga att vi har haft det underbart, och jag saknar det redan.
detta är enbart bilder från Bali, bara dom jag har på datorn för tillfället.
men det kommer fler, det kommer fler...

men annars då? vi är hemma igen som sagt. tillbaka till verkligheten. min titel är för tillfäller "20 år och arbetslös". tummen upp! det bör vara prion just nu. skriva CV, skriva CV. vilket jag faktiskt börjat med! (men sen kändes det mer lockande att träffa malin och finke..) men det är PRECIS som när man pluggade... "jag ska bara kolla nåt på internet...". men jag lovar. imorgon vid den här tiden SKA jag ha skrivit klart och iaf sökt på de företagen som står på min lista just nu. (har kollat upp lite vilka som söker, så har några) och förhoppningsvis några till. annars är det så mycket annat jag vill pyssla med. med betoning på pyssla. jag fick massa roliga bakgrejer i födelesdagspresent. bakböcker och cupcakes-dekorationer osv osv. dessutom har jag fått nya ideér till bloggen. jag ska inte ljuga, jag läste blondinbellas bok OCH Elsas mode på resan... fick förmodligen lite inspiration av det. så jag vill göra den lite annorlunda. skriva om andra saker. fick en helt ny tändning för att skriva nu när jag varit borta. kan berätta mer om det imorgon. nu måste jag nog tänka på refrängen.
godnatt på er,
längtar tills jag får träffa många av er igen!

RSS 2.0