långledigt


hej och hå, vilken färgsprakande helg!


dom här dagarna har ju typ innehållit allt! handboll, vänner, skratt, sällskapsspel, onyttigheter (i mängder), film, tjejmys, kameror, fjortisar, vikingahallen, cheesecake, släkten, syskonkärlek, vinster, glädje och dessutom tror jag att jag fått en major major crush.. (helt seriöst.. hjälp jenny, vad ska jag ta mig till?)
det som fattades på denna helg var nog att jag själv var på plan och spelade och typ plugg. men tur att jag har en dag till imorgon då jag kan ägna mig åt att plugga och ta det lugnt.

tack alla för den här helgen. tack främst till mina underbara tjejer som gjorde min lördagkväll (och egentligen hela helgen) så himla grym! myspys med film och tjejsnack + askul med spel och fjortisbilder. (hmm, kanske ska byta livsstil?) en helhelg i älskade borgen, kulturplats vikingahallen, you name it, kan verkligen göra en lycklig om man umgås med rätt personer dessutom. grattis killar till steg 5 btw!

har tagit ett bad nu på kvällen. trodde det skulle bli blåsningen och wallander, men istället blev det morden i midsomer. det går bra det också. dessutom blir det gooottt apelsinris och kanske lite twilight. bra kväll med mams och paps helt enkelt!


när jag ser dig får jag som ett hugg i magen. när vi träffas och det känns fel så vill jag bara försvinna.
jag saknar den personen du brukade vara mot mig. det är det enda jag vill säga.
och ett stort tack till dig. för att du bryr dig om mig. för att du höll om mig. för att du torkade mina tårar.

fredag


jag är ingen van talare, men idag skulle jag vilja tacka 582:ans busschaufför som väntade på mig och som dessutom mötte mig med ett leende. mina vänner för att ni har lyssnat på min dåliga morgon hela dagen, men också för att ni är så grymt bra. felicias lillebror som lånade ut sin mobil, när min vackra tegelsten inte pallade kylan. och också jan lennart som pallade med oss mattesnillen denna förmiddag i januari.

SMUTT. det har helt klart varit en fartfylld dag. morgonen ska vi inte tala om, mina kära vänner har fått höra nog om den. men i skolan var det dags för en jävla massa matte. och det blidde det. jag och mina BH:s (Best Homies) jullan och lindis satt längst fram och lekte duktiga. Maddsen var och hade roligt i skidbacken hon, hoppas det var grymt tjejen! jag är ändå ganska nöjd med mitt val av aktivitet, för jag har känt mig extremt stressad över nationella som kommer snart, och jag vill verkligen få bra på det. anyway...

vi höll på till typ ett, men måste säga att vi hade kul också. rolig lunch och emellanåt hade vi väldigt skoj på matten också. janne antog väl att vi hade kontrollfokuset där det skulle. efteråt drog vi ner till systrarnas - jag och mina BD:s (Best Dudes). fikat var en besvikelse, men sällskapet var dock suveränt. denise drog vid typ tre och innan dess hade virre kommit förbi. vi satt kvar i typ två timmar till och bara snackade. det var riktigt roligt måste jag säga, och jag njöt av varenda sekund. sen skjildes vi dock åt och jag åkte på träning. jag pumpade rätt mycket armar i gymmet så jag kommer väl inte ens kunna vinka imorgon. synd.
juste,
det blir inget Arbrå för mig imorgon. kommer inte kunna spela, så då väljer jag att stanna hemma istället.


men jag håller tummarna för er imorgon, krossa!


imorgon blir det istället lite handbollstittande, fadersfirande och sen tjejmiddag med mina BB:s (Best Budds) hihi.
det ska bli la mys! nu ska jag iallafall sova. efter en mysig kväll med familjen framför let's dance.
godnatt och dröm sött mina vänner!


:@

fuckfanfittafisk också!

NU LACKAR JAG BÅDE BÄVER OCH SPARV!!!
SÅ JÄVLA FUCKING IRRITERAD!
MAN FYLLER BARA ARTON EN JÄVLA GÅNG I LIVET, OCH KLART MAN VILL ATT DET SKA VARA MINNESVÄRT!
KLART JAG FATTAR HUR NI TÄNKER MEN JAG VILLE DET HÄR SÅ JÄVLA MYCKET.
SÅ URSÄKTA.
MEN JAG ÄR SÅ ARG, LEDSEN, BESVIKEN OCH HELA KÖRET!
TÄNK TILLBAKA PÅ HUR NI KÄNDE NÄR NI VAR UNGA!

DESSUTOM HAR JAG ONT I LÅRET

SAMMANFATTNING: INGEN GLAD JESSICA...

cobrastyle


jag har pinat mig igenom denna dag. inte psykiskt, nej nej - den har varit bra. syftar bara på att vi går så jävla mycket i skolan och just idag var det tungt, med tanke på kakan på låret.
"men jessica, kan du inte gå bättre än sådär?"
/julia nielsen, spelit08

nej jag förstår att jag såg ut som ett mongo, men någon gång ska man väl visa sitt riktiga jag I guess. tihi.
... nu måste jag flika in en cp-nyhet. min bror stack precis in huvudet i mitt rum med en jävla IPHONE! han är tamefan helt otrolig. han ska spara pengar till att åka jorden runt, men en jävla Iphone kan han köpa. (lite avis kanske jag blev också). men vad ska man säga? congratz typ....

anyway. dagen har gått rätt fort faktiskt. och veckan med. fredag imorgon redan. jisses.
men nu vill jag faktiskt ha vår - är trött på snön måste jag faktiskt helt ärligt säga!
men på ett sätt vill jag inte att tiden ska gå fort, av många anledningar som jag får ont i magen av att tänka på.

så därför ska jag skippa domt tankarna och snart bege mig till borgen för att pumpa lite överkropp. får väl se hur det går. kanske hörs senare, beroende på vilket humör jag är på.

YYYYYIIIIIHHAAAAYYYAAA
§

"My style is di bom digi dom di den di den digi digi"


btw, så fick jag en tankeställare på IGU-lektionen idag. kollade på en film om carolina klüft. grym tjej egentligen.
vi ska typ skriva dagbok. hmm.. babbla om självkänsla & självförtroende och sånt där.. inte min grej. men kanske får göra det till min grej?

Viktor med C och Fredric med K

detta kan klart ha varit DAGENS.
har dom varit busiga eller vad kan ha hänt?
hmm...
fundersamma blev vi iaf. ;)


INREDNINGSLINJE I FUCKING MÄRSTA


woooywwwwuurih

jessica gets fucking mad at the moment.
hon läste just tidningen.
en artikel om Märsta Praktiska Gymnasium var med och hon fastnade för just ett ord.
inredning.
ja just precis, dom har en inredningslinje!!
hallåå?! ni som känner mig vet vad jag vill bli.
aa ja juste, inredare. otippat.
synd att jag går i tvåan på gymnasiet. (i ett för övrigt grymt program för min del)
synd att den skolan inte fanns när jag skulle välja gymnasium.
synd att den skolan just är ett gymnasium och typ inte en högskola.
synd att detta inlägg blev totally wasted. wasted? hmm.. sköjning någon?
nu spårar jag.
vill bara få det sagt;
SYND!


onsdag


whhaattuup folks?!

ännu en temadag i skolan. yesterday (.. all my trouble seem so far away..) oj nej, nu flög jag iväg från ämnet. det jag skulle säga var att igår var det internationell dag med idag var det jävla mycket sport med i bilden. och jag menar kan vi elitare göra annat än gilla det? träning på morgonen där vi började med minihandboll och sen gick över till individuell teknik, och idag var det jobbigt kan jag lova. trots att vi bara var tre brudar och målis-anna där som körde. bra jobbat girls! efteråt chilla vi galet och hade en trevlig lunch tillsammans. då kommer danneboy (eaw inte okej namn på vår kära lärare, sorry mates) och tycker att vi ska dra till Pinnbacken och kolla på våra hockeygrappar som spelade SKOL-SM. så gjorde vi det? OM vi gjorde ;) det blev vinst för grapparna och trevligt sällskap tackar man ju inte gärna nej till.

sen var det dags för träning IGEN. ingen skola för oss denna dag som sagt, vilket kan behövas just nu. skoltrött är bara förnamnet.. men mina kära brudar madde och jullan har det värst, låter ju helt galet med alla grejer som ska göras.. anyway, träningen gick bra. fysade med anna och det var nice hoppas jag? jag kanske skrek lite fööör mycket på henne, sorry babe. tihi. vi avslutade med minihandboll (vänta nu, sa niklas att vi skulle spela? jisses, vad har hänt..?). tjejerna mot killarna. jag måste tyvärr meddela att vi blev utklassade. och matchen fick ett drastiskt slut när jag föll ner efter en krock med adam. det resulterade i en stoor cake på låret. och jisses vad klockers den satt. så nu sitter den där, skönt.. så det blev en tripp till frissan med mamma så låg jag där i en timme i soffan med lindat lår. jag skulle läsa min bok, men det blev till att lyssna på evelina och mamma som pratade istället och lite då och då kom jag in med en liten kommentar.

nu ligger jag hemma i soffan med mysigt duntäcke och kollar på Vänner säsong 9. Man skulle kunna säga att när jag inte rör på benet så har jag det förjävla bra här hemma. ska nog ligga här hela kvällen och bara skratta.. och skratta. vänner in my heart. yes dude!

ja juste, tror ni inte att mamma har köpt godis idag då? jag blir ju nästan lite irriterad, och när jag satt mig i bilen och tyckte så synd om mig själv så ville jag bara rycka åt mig påsen och ta en liten mumsbit. MEN NEJ JULIA; jag är trogen!! :D

kanske borde jag plugga också? eller vad ska jag plugga egentligen.. madde, julia behöver jag det?
något jag borde göra är att läsa älskade twilight. dock är det ingen börda, utan det gör jag gärna. dessutom är jag så grymt otroligt kär i edward... jisses. jag börjar flippa, han är en jävla karaktär i en bok.

.... MEN HAN ÄR MIN MAN! :D


HIHIHIHIHIHIHIHI


yo yo yo!
I'm back mina mojitos! Hänt nåt sen sist? Nää.. skulle inte tro det va?

idag började jag iaf dagen med att vara depp. fyfan, det känns så overkligt allting fortfarande. dessa tankar gör att jag tappar orken totalt och undrar verkligen vaf... NEJ inget sånt snack i min blogg right now. istället övergår jag till att jag blev glad av en liten (stor) grej. samma lilla (stora) grej som jag ofta blir glad åt nuförtiden. vad kan det vara? jag blir iaf lite confused av mig själv, men det är bara lite roligt tihii. dessutom mina totalt awesome friends är ju bara så äckligt SKÖNA. ibland skulle jag bara vilja springa två varv runt huset, dra några piruetter i ljusgården och sen bomba cafeterian för att jag får så mycket energi av dom! och jag gillar't.

idag hade vi iaf en väldigt internationell dag. det var franska för hela bunten, och jag lacka bäver, som vanligt. sen blev det även lite italienska och ytterst lite spanska. helt klart väldigt lite svenska har det varit iaf. det kanske är det nya shitet? .. hur som helst så måste vi kolla på "the one when joey speaks french" tillsammans, för jag menar - SÅ JÄVLA ROLIGT och jag totaldiggar't. do you feel the sammanhang i mitt blogginlägg right now? Nä, tänkte väl det..

fuckingfreakingawesome.. dessutom är det facebook-krig med mina kära lofsdalsvänner. någon körde sönder en vindruta, nu ska några betala för den och några gillar inte idén för fem öre. hmm.. den storyn kan bli en storsäljare. vi får se hur det artar sig. fortsättning följer.... kanske hihi.

nu ska jag dra ner till the big BORG och dra en löprund och lyfta lite skrot. a good night helt enkelt. eller? dessutom fyller farsgubben år idag. CONGRATZ PÅ DIG!!! :D

helgen är slut


det blev step up 2 för mig. och tror ni inte jag blir jätteglad när channing tatum kom in i bild. jag menar, då hade det ju inte spelat någon roll om jag valt she's the man heller, eftersom han är med i båda. shoho ;) dock var han bara med i början, men redan tidigt i filmen kom ÄNNU en snygging. jag menar hallå?? hur många kan det finnas i en och samma film? jag gillar't kan jag säga! bra film också, kanske jag ska nämna. dansfilmer är naaaajs.

har varit och checkat på min bror också. han kan inte slita sig från handbollen, grymt! fick trevligt sällskap av madde och matilda också. riktigt nice måste jag säga. :) nu sitter jag och kollar på blåsningen. och fyfan, jag håller på att döööö, va kul det är! :D :D :D


school tomorrow again


steg 5 borta


en helg med mycket känslor. bra och dåliga.

vi fick iaf se oss besegrade idag. men jävlar vilken insats vi har gjort då tjejer! ingen trodde på oss. tränat i stort sett två dagar tillsammans, hela laget, och så går vi in och bara spelar jävel! vinsten mot Tumba kan vara en av dom skönaste ever just nu. SÅ JÄVLA SKÖNT att förnedra dom. och det bästa var ju att vi inte bara hade tur, vi hade dom ju verkligen hela jävla matchen. och de andra matcherna då. så jävla surt att vi inte vann mot Kropps och Irsta. även där var vi med hela matcherna med tappade typ sista 5-10 minutrarna. såna förluster är fan pissiga när de är så viktiga. men är fan stolt över er alla tjejer! för att inte glömma Sävehofmatchen: ett av Sveriges bästa lag stod på andra sidan av planen. Ett lag jag aldrig har spöat. Matchen drar igång och en av våra nyckelspelare gör illa sig, får en smäll i huvudet och börjar blöda. hoppas du mår bra jossan! där var jag rädd att matchen försvann för oss. men icke. vi stod upp och fortsatte spela, och som vi gjorde det då! lika med dom i halvtid, och dom var nog riktigt stressade. tyvärr kunde vi inte hålla det hela andra, så vi förlorade med sju bollar till slut... 

men jävlar vad vi har gjort bra ifrån oss den här helgen tjejer! dom jag sagt tidigare, man ska fan inte underskatta Skånela!



som sagt, blandade känslor har det varit. och nu är jag väl mest trött och lite nere över en viss grej.
ramona, jag älskar dig. mer än så säger jag inte just nu, det säger det mesta.

nu ska jag fan lägga mig i soffan och kolla film. She's the man som jag sett hur många gånger som helst och som ALDRIG blir tråkig. eller Step Up 2 som jag aldrig sett förut? Hmm... tål att tänkas på.

jsm steg 4

"stamp on the ground, jump jump jump jump..."

idag är det JSM som gäller.
jag är taggad till tusen just nu.
nu ger vi allt tjejer!



foto: Johan Stegfors the man

lofsdalen



nyår, lofsdalen, skidor, underbara människor, glädje, bowling, sköjningar, musik, mat, gemenskap, stress, bastu, snö, myspys - ett minne jag sent kommer glömma.
JAG VILL TILLBAKA
!

"And here's to you Mrs Robinson
Jesus loves you more than you will know
woh woh woh
God bless you please Mrs Robinson
Heaven holds a place for those who pray"






jenny 18 år


nu är du stor tjejen!

vill gratta en brud som på senaste tiden har blivit en väldigt speciell person i mitt liv.
du är grym vännen, det ska du veta. är så tacksam att du alltid är så omtänksam och man vet alltid var man har dig.
är helt enkelt suveränt glad att vi har kommit varandra så nära.





GRATTIS PÅ 18-ÅRSDAGEN SÖTASTE JENNY!
hoppas din dag och kväll blir minnesvärd, det är du värd.


sen kvällsbloggning


nu har jag skickat renässansportfolion till daniel. ingen återvändo. känns skönt. nu är bara det jobbiga kvar, att få omdömen om det man skrivit. gillar det inte alls. trots att jag ibland kan älska att skriva, så hatar jag oftast när någon ska läsa det. jag vet inte varför. kanske skäms jag?

jag vill vara trött, men är inte speciellt trött egentligen. kanske sitter jag kvar uppe åtminstone en kvart till för att skicka ett sött litet sms till jenny som fyller 18. däremot skriker kroppen efter stretchning. gosh, jag måste bli bättre på det! imorgon är det träning igen x 2 och i helgen är det sm, det gäller att vara allert i benen. för fan vad jag ska ta ut allt jag har på tumba i första matchen. det gäller bara att ha huvudet på rätta saker så ska dom få se på faa-aan!




one tree hill


kan man göra annat än att bli alldeles gråtfärdig när man ser den underbara serien..

"there's 82 letters in here.
and they're all adressed to you.."
§
"haley, would you stay the night with me?
oh, I was hoping you would say that."


man blir ju helt såld.

ojojoj ...

... what a day!

såna här dagar gillar jag starkt. roliga dagar. skojiga dagar. sköjna dagar.
bortsett från att jag snoozade bort 50 minuter av min morgon så började det ganska bra. spanska med annapanna, och ja. finns det något mer att säga? :D svenska där daniel, enligt honom själv, äntligen hade blivit klar i huvudet. eller? hihi. den gick iaf hyffsat fort, trots att vi började med något nytt. Barocken? har typ aldrig hört talas om det..

Resten av dagen var bara rolig. Fick lyssna på Spotify hela samhällslektionen. Måste säga att vi nästan aldrig har jobbat så bra som vi gjorde idag. Så det var niiiiceee. Och skojigt hade vi det dessutom. Vad var det vi garvade sååå åt? jag kommer inte ens ihåg det, så säkert var det astråkigt haha. Efter engelskan blev vi busiga som bara den. Speciellt jag och Maddis. Sprang runt i hela skolan och hade allmänt svinkul och irriterade kanske en och annan person hihi. vi är ju sååå awesome tihi.

bra dag i skolan=bra dag med sina vänner=glad tjej!


time to sleep


onsdag today.
sovmorgon. skönt. kom till skolan och träffade Maddis och vi var duktiga och plugga lite inför Dvärgen-samtal och grejer. träffade sen jullan som har varit grymt duktig och suttit och råläst dvärgen i x antal timmar. kändes detta nödvändigt brydar? inte ett jävla dugg kan jag säga. och det var lite synd, väldigt synd... men bitter och kritisk, det är väl så man ska vara i livet? eller?

boxningspasset satt där det skulle iaf. körde med jullan, vilket alltid är lika skönt för vi förstår varandra aggressioner. bytte sen lite partner och körde med denise. jobbigt men duktiga var vi! och jävlar det tog verkligen. har ju varit slut hela kvällen typ. umgicks med anna en stund efter träningen också. eller umgicks och umgicks.. vi försökte vara duktiga och plugga på varsitt håll men mysigt var det ändå. det är inte alltid man behöver prata och skratta för att det ska kännas bra, bara ett mysigt sällskap kan räcka. gillar't

vi tog iaf bussen upp till hallen, där vi träffade fridanna. fick iaf ett litet ryck sen väl i hallen, men det är väl förståeligt, sluta ljug förfan! men kvällen räddades ändå, för roligt hade vi trots att matchen inte var så.. jättebra? men kuuuul var det. herrarna förlorade. vilket även herrarna på teve gjorde. vafan händer? en annan viktig fråga; vafan hade Doder gjort med sitt hår? jag menar, hallåååå grabben?

nu ska jag väl plöja lite twilight om inte ögonen går i kors. sen är det time to sleep.



vissa stunder är så självklara med dig
och vad ska jag göra när du inte är här?

vilken jävla vinst!


VINST IDAG!
så jävla härlig en dessutom. vann med 33-21 hemma i Borgen och jag fick dessutom göra mål, ännu mera härligt! det var nice helt enkelt, asanice! efteråt drog jag, ramona och elin hem till jossan och kröp upp i hennes übermysiga soffa och kollade handbollen på teve. en besvikelse blev det där dock... men mysigt var det iaf.

nu är jag hemma och jag är svintrött. har precis pratat med mamma om intensivkursen i eskilstuna och kan man bli annat än glad och pirrig? gillar't. har ju sovmorgon imorgon också, skönt! börjat tjugo i ett, men åker troligen dit tidigare ändå. you know I'm a Lantis, + att jag tänkte vara duktig och plugga lite kanske.

men det är imorgon och nu är NU. och nu ska jag fan sova, för jag är såååå trött!


Skånela IF har det alltid varit



med hjärtat på rätta stället.

varför kunde jag inte bara vara tyst?? jag förstör ju för mig själv och jag blir fucking maaaad!!!!



Dvärgen är utläst, skönt. Efter denna bok kan jag meddela att jag hatar allt som är mindre än en meter.. jisses vilken värdelös bok. och imorgon ska man prata om det. det är nästan så att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. för det kommer ju gå sååå bra, eller vad sägs?
Fribiljetterna borta, inte skönt. Hur dum får man vara att tappa bort en bunt fribiljetter?? Hur ska nu mina vänner vilja komma på mina matcher? buhuuuuu.. dyr i drift, det är precis vad jag är.

redan tisdag, och även denna dag har gått fort. spanskan imorse var ju riktigt rolig. trots att nadja och hennes kompis bytte plats med felicia och frida. så nu satt frida och felicia bakom oss, men jag accepterade detta och till slut kändes det inte lika konstigt längre. livet rullade på som vanligt med andra ord. anna och jag gick varandra på nerverna som vanligt, men på ett kul sätt. som alla blir irriterade på. skönt. hihi.

på svengelskan så visade Daniel återigen upp sitt desperata behov av nikotin i form av humörsvängningar, ögon stora som jordglober som stirrar ut en och allmänt hjärnbrist (och ja, jag menar hans hjärna. han verkar helt tom i bollen. härlig människa det där) medans stora delar av min vänskapskrets ägnade sig åt naturkunskapsplugg den timmen fick jag lite läst i dvärgen iaf. eller läst och läst.. jag läste väl sidorna men är ganska säker på att det enda som rörde sig i mitt huvud var Maddes ständiga: syreblabla.. vattedipol.. men det var ganska intressant. typ ;) skönt.

om en timme är det samling för match. det blir middag på Pegons Bodega och sen taggtagg. för idag ska GT Söder fan sättas dit! avkast 19.00 i Borgen, BE THERE OR DIE! sitter just nu och har hööööög muusik i högtalarna, som vanligt innan match. just nu: Bad Romance- Lady Gaga. OoooOooOOohhoOOh caught in a baaad rooomaanceee (känn min grymma stämma dudes)

sist men inte minst:


bästa viktor östlund fyller ju hela 18 barre idaaaaaag! :D
grattis min kära vän. grattis grattis grattis!

hola



jag glömde nämna att jag haft en förjävla rolig engelskalektion idag. ni som var där kan ju skratta åt det ni med, men det var hemskt och roligt. hemskt roligt helt enkelt. samhällen bjöd på ett oförberett prov, vilket inte alls var lika kul. jag hade FAIL på allt kan jag säga. grattis till mig, yes!


"man, we're soo fucked"

juste, träningen var också nice. jobbig fys med min homie frida. och rätt rolig handboll dessutom. är det inte bara sååå skönt att hoppa in från kanten och hänga.. hänga.. och hänga och sen bara skjuta in den i bortre. frida är inte det grymt?? love it

so close no matter how far



forever trust in who you are
and nothing else matters...


ännu en måndag


"just idag är jag stark"

trots att jag deppade ihop under lunchen så är jag hyffsat glad idag. ett samtal igårkväll som förmodligen var det bästa jag kunde göra just nu, känns bra. jag skrattar idag, kanske gråter jag sen.. på något sätt ska det gå att ta sig ur den här skiten iallafall.

gårdagen bestod av handboll, handboll och åter handboll. det började på arlanda hotellby där vi fick amazing hotellfrukost. mätt och belåten tog vi vårt pick och pack och begav oss till Eskilstuna. bussresan ner var ganska rastlös. när vi väl var där såg vi några elitseriespelare i guifs a-lag. rätt coolt, för att bara ha sett dem på teve. typ. förlust blev det, men jag fick spela litegrann iaf och det kändes kul.

hemma i hallen var det också massa matcher så det blev att jag stannade där. mamsen kom ner med middag, nylagad lasagne. tack bästa! träffade anna och julia när rosers spelade. lite senare kom också erika, roligt att träffa henne igen! till SIFENs match så fick jag sällis av Jenny och hon satt med mig ända till Peters match. tack för sällskapet bruden, vi måste ses oftare. du är awesome!



ja juste, har fixat nu header också. jag kände att jag ville ha något nytt, och det är lite mer jag på något sätt. MaddeG är du proud of me? ;) hihi. nej men va tycks? den är lite freakad, and I like it. det är så livet ska vara. lite freak, lite galet, lite niiiiiiiice. SKÖNT helt enkelt ;)




du har förlorat mig


jag vill le och kunna säga:
"det är din förlust!"


lördag


har varit ute och kört idag, för första gången på typ 1,5 månader. och det var sååååå kuuul. längtar tills körkortet sitter där det ska. jag vill att tiden ska gå fooort! sen äre ba ROADTRIP, HERE WE COME! .. typ haha ;)
________________________________________________






"du kommer må asdåligt sen när han skaffar en ny tjej"


- inte trodde jag du skulle skaffa en så tidigt,
och inte trodde jag det skulle kännas såhär jobbigt.
ville väl inte tänka att det kunde hända antar jag.
men nu har det hänt, och jag känner mig helt oförberedd.

#@&#"!!!


har precis kommit hem från en mysig natt i rosersberg med anna och frida. kvällen började med ganska otaggad träning och sen väldigt... annorlunda skjuts till Coop? det kändes lite pinsamt när man tänker efter vilka som satt i bilen, men just då tyckte jag att det var jävligt kul. men såhär i efterhand... HUR FAN KAN JAG KÄNNA MIG UNDERLÄGSEN EN 93a?! inte okej. inte okej nånstans..

kvällen bjuder på en födelsedagsmiddag för bästa malin. innan dess tänkte jag att jag ska ha läst en jävla massa i Dvärgen + att ha pluggat på matteläxan. men ska ju också göra mamma sällis till barkaby så vi får se hur mycket jag hinner med helt enkelt.


jag kan inte sluta tänka på det!


så idag var det gjort. betyder det att det är över?
just nu känns hela livet uppochner. hur fan kunde det bli såhär?
jag är jävligt rädd.

hur ska det här sluta.
tårar av blod.. ?

grattis mina artonåringar!


tar ett litet break i mitt break från bloggandet. vill ju gratta mina älskade vänner Madde och Malin som fyller hela 18 år idag!


födelsedagsbarn nr 1
du har varit min bästa vän sen små små fötter och du är fortfarande den som tar mest plats i mitt hjärta.
även om vi inte träffas lika ofta så vet jag alltid var jag har dig och det gör mig trygg.
det finns inte någon som kan skratta som vi kan när vi väl är igång. det är helt obeskrivligt vad kul man kan ha med dig. vi är som gjorda för varandra. jag kommer aldrig släppa taget om dig. och nu är du stooor nog att leva livet! väntar du några månader till så finns jag och lever livet med dig! awesome tihi. älskar dig bruden



födelsedagsbarn nr 2
en bild säger mer än tusen ord va? nej men var ska jag börja? vi har bara känt varandra i typ 1,5 år och det är väl först sista året som vi kommit varandra riktigt nära. och det är jag riktigt glad över. vad skulle jag göra utan dig? du kan göra mina dagar med ditt skojiga beteende, och vi är ju helt freakade tillsammans. jag är tacksam för allt du gör för mig och du vet att jag alltid finns för dig om du behöver mig? jag ser fram emot att få spendera sista tiden jag har i skolan med just dig. framtiden ser ljus ut om man säger så hihi. du är helt awesome vännen, älskar dig

så GRATTIS TJEJER!


för övrigt så hade Janne ganska bra anledning att igår säga:
"om tjejerna sänker ljudnivån lite, så kan vi fortsätta jobba"

"
Jessica har munsår
Matilda gillar att smeka sina lår
Julia fäller en tår
Madde vill bäras ut på bår
Kom igen alla, ge mig ett SCORE!"

let's just say: matten var G.R.Y.M!

Kära Barry Gunnarsson


ett sista farväl


fin begravning för dig idag. så vacker.
det var så maffigt när dina arbetskamrater, poliserna, stod där framme vid din kista för att hedra dig.
jag har nog aldrig sett min bror bita så frenetiskt på naglarna och det var så jobbigt att se framför allt min pappa gråta. när de började spela "you were always on my mind" med Elvis, brast det. inte bara för mig.

det är som prästen sa:

"ni alla här inne har en egen Barry som ni vill ta farväl av idag"


vem var du för mig?

som jag sagt tidigare så såg jag dig som den coola polischefen som körde porsche, när jag var liten skit. men du var så mycket mer än så. du var som en stor nallebjörn. hade du verkligen något ont i dig? du var alltid så glad när du träffade mig och kallade mig alltid för "lilla gumman". Mycket har vi upplevt tillsammans. Många nyår och andra festligheter. Dock var det ett bra tag sen nu.. När jag först fick reda på din sjukdom blev jag helt chockad. Jag trodde inte något sånt kunde hända någon man stod nära. Jag ångrar mycket att jag inte gick fram till dig den där dagen på Apoteket när jag såg dig. men jag vågade inte. Just för att jag inte visste hur jag skulle bete mig, eftersom jag visste att du knappt kunde prata. Men kanske bara att ge dig en kram hade varit nog. Det är lätt att vara efterklok.

Som sagt så hade jag hoppats att du hade kommit och firat min 18-årsdag och även min student. Men livet har sin lilla gång, och allt blir inte som man tänkt sig. Jag hoppas bara att du visste hur omtyckt du var. Av Familj, Vänner, Arbetskamrater.

Vila i Frid
Barry Gunnarsson
1952-2009





GÄÄÄSTBLOOOOGGGNING!

SHOOOOOOO DINRUNDAFETAKÖTTBULLLEEEEE! *RUUUMPAAAAAH*
Vad händer jaaaaao?
Själv sitter man på jävlafuckingspaaaanskaaa lektioooon. Men vet ni vad det bästa är? Jo att Jessica och jag då har samma lektion. Bockar och bugar för det! Vad skulle jag göra utan henne? Ja bra fråga. Förmodligen flyttat härifrån och bott på hawaii.

TORSKBRIST GYNNAR ALGER
Ja det är rubriken på nyheterna idag. Jessica älskar torsk så hon är vääääldigt ledsen över detta. Eller va? Hon har faktiskt en torsk som simmar i en sån där rund skål på sitt rum. Hennes katter sitter alltid där och försöker få tag i den, men det är en heeero. Torsken heter Arnold och har faktiskt "en sån där liten keps och så dääääär stort huvud" som jessica nyss kommenterade. Han är SÖÖÖT! Arnold är btw ett grymt bra tv-program. HEEY ARNOLD!

 

Måste nämna våran roliga klasskamrat. Vi skulle skriva ner saker som gjorde oss lyckliga och jag o jessica sitter och driver med varandra att inget gör oss lyckliga och att vi är deprimerade osv. Då säger våran klasskompis så här till våran lärare:

- "Om man inte vet vad som gör än lycklig då?"
Ja det blev elt plötsligt väääldigt pinsamt... :P
Jessica säger till Marcella:
- "hur böjer man cuando? Asså till dom, då blir det ju typ cuanden? Nej men vänta, jag skoja bara."

HAHAHAHAHAH! Ni som läser spanska fattar och vet att cuando betyder när och att man inte böjer det ordet, haha!

 

Jag, Jessica och Frida tog en tripp till Vikingahallen på rasten och träffade på Niklas. Han kände knappt igen oss med vanliga kläder, som han sa det. Men han höll på att säga "jag känner knappt igen er med kläder" haha! Han är skööööjn! Vi lekte även med lite boll och jag gjorde väääärldens snyggaste tunnel på bortgjorda Frida, Oh yes! Christiano Ronald är även på besök i våran skola idag, eller va? Han var dock inte lika snygg i verkligheten, (eller vänta jag tycker inte ens att han är snygg?) plus att han typ hade peruk på sig idag. Det enda man kände igen honom på var hans matchtröja, äckligt att ha den i skolan, EUUUUH!


Som ni märker är jag vääääldigt fantasilös och jag har suttit och grubblat på det här inlägget i mer än en timme. Men vad gör man inte för sin söta lilla vän. Hoppas ni blev glada nu också att det kom ett litet inlägg i den här bloggen, eftersom fröken själv valt att ta ett uppehåll, ta ett break lixom. "I'm only gonna break break your break break your heart" NEEJ jag ska skoja bara!

 

Nu ska jag lämna tillbaka jessicas dator. Så hare grymt jävla bra och ta en sväng förbi min blogg vettja. Alfmina.blogg.se

Med världens bästa hälsningar från Anna "presidenten" Lincoln


få mig att förstå, få mig att glömma

just för tillfället tar jag en paus.
kanske bara några dagar.
känner ingen lust just nu.
ni som vet, ni vet säkert varför jag inte orkar.
men håll tummarna ni som gillar att läsa min blogg, att det bara blir några dagar.
måste reda ut lite saker i mitt liv.



back in the days.
back in the good fucking days.

first day of school

nä men fan, ge mig värme nu! har hackat tänder i snart en timme nu.. ge mig vår, ge mig födelsedag, ge mig sommar, ge mig körkort. jag har grymma planer för min 18-årsdag, men tror ej att de kommer funka som jag vill. men drömma kan man ju iallafall, aight? 
första dagen på vårterminen avklarad. fan va långsamt den gick! dagens ständiga kommentar måste varit denna:
"fan Madde, har du varit i slagsmål?!"

det är då man ska kontra med denna vännen: "ja, men då ska du se den andra bruden. oouff!" lär dig det tjejen, lär dig tihi :)
första dagen som sagt. nu är det bara halva tiden kvar för oss. känns galet när man tänker efter! något annat som är galet är att 91orna tar studenten om bara några månader.. många blev ledsna över att 90orna försvann förra året. - jag känner att det isåfall kommer bli jobbigare det här året. men den som lever får se, som man brukar säga. 
ett helt ovärt inlägg från en just nu helt ovärd person. dags att krypa ner under täcket och försöka sova. imorgon är det sovmorgon. dessutom är det fredag, känns som tisdag dock. (konstigt?.. NOT) 
jag är glad att jag har dig vännen. helt galet glad! 
you and me, always. min maddebus <3

goodnight, sleep tight

NU SKULLE JAG VELAT HAFT VÅRA PHOTOBOOTH-BILDER FRÅN BUSSEN TIHI

JAG ÄLSKAR DIG!



sista kvällen på lovet

 

sista kvällen på jullovet och jag tänkte se tillbaka på dessa veckor litegrann...

 

» ledigheten- let's just face it. loven är guld värd just för att man får sova ut och inte behöver vara i skolan.
» julen - allt som har med julen hissar jag. ljusen, känslan, sällskapet, traditioner, julklappar, sällskapsspel, maten. jag älskar det helt enkelt!
» snön - superfint när snön ligger som den ska.
» mina vänner - ni har gjort lovet helt galet bra! mycket har vi gjort, på ändå kort tid. käk, solning, julklappshandling, bio. utan er hade lovet bara varit tråkigt skulle jag tro.
» brunos solarium - ja. detta blev vårt nya hem och solning blev vår nya hobby.
» jenny holm - när man tänker efter så har vi känt varandra väldigt länge, men aldrig umgåtts. men nu när vi umgåtts så mycket på lovet så känns det som att vi aldrig brukar göra något annat nästan. jag är iallafall glad att vi har börjat umgåtts så mycket och hittat varandra som vi på något sätt har gjort. du är guld värd!
» fridas fest - bruden fyllde ju sjutton, och SOM hon gjorde det då! grymt kul hade vi och hoppas det blev en lyckad kväll även för dig sötnos.
» NYÅR - vad ska man säga? jag har sagt det mesta. jag är glad att vi åkte iaf, och det var grymt. helt enkelt grymt.
» mina uggs - skulle ju inte överlevt kylan utan mina uggs.
» transvestiterna - vem glömmer när viktor, fredric och hampus trotsade fridas "girls only"-middag?
» dålig julkänsla - julkänslan satt inte där den skulle det här året.
» julklappar - tack för allt fint!




» kylan - fyfan säger jag bara! -25, här nere?
» sorg? - allt som gjort en ledsen. farmor och farfar som inte orkar komma på julen längre. barrys bortgång.
» sne gran - ni ska se den, ojoj haha.
» egen träning - det är mycket jobbigt att gå ut och springa på egen hand när det är typ 10-15 minus. jag gör det, men det är tungt att komma ut.
» sanningar och lögner - är trött på lögner! tips; var alltid ärliga! lögner gör sanningen mycket svårare att ta in...
» pengar - jisses, har jag några kvar verkligen?
» lata personer - behöver jag säga mer?
» tanken på skolan/plugg - allt som man vet ligger och väntar på en, och som man borde ta tag i men inte orkar.
» saknaden - ja tyvärr, den känns fortfarande. men nu ska det fan bli ändring.


 


same same as always


sanningen är hård när man får reda på den såhär.
hur okej det än känns nu, och hur svårt det än kommer vara imorgon... och övermorgon,
så måste jag inse att det är över och jag måste gå vidare.

tyvärr är jag mycket kluven just nu.
min hjärna säger en sak.
mitt hjärta säger ett annat.


vända på dygnet, varför det? jag vaknade typ halv elva imorse, och det var riktigt skönt att soova. har dock lite ångest över att skolan börjar imorgon och man tvingas vakna tiidiiigt. men det är inte mycket man kan göra, verkligheten kommer ifatt en när man som minst behöver den.

jag började iaf dagen med ett leende. kände mig glad. kanske var det för att det sista jag gjorde innan jag somnade igår var att kolla alla bilder från nyår. var tog min blomma på klänningen vägen egentligen? ;) kanske var jag glad också för kommentaren jag läste från jullan imorse. ja, inte vet jag. glad på något sätt var jag iallafall. jag har inte gjort speciellt mycket idag. legat framför teven, försökt plugga och inte mycket mer.. men jag vilar mig i form om man säger så. imorgon är det dags för skola igen. shiet va drygt... men ska bli kul att träffa lite folk. Madde bland annat, har saknat sig söto. sen blir det till att börja träna som vanligt igen också, matcherna börjar som vanligt och allt rullar på som vanligt. kanske är det lika bra. vad vet jag, det enda jag vet är att jag längtar redan till nästa lov.

"ta vara på det du har, en dag kan det vara försent"

lofsdalen 30/12-2/1


nu är det jävligt kallt ute.. så kallt att det tillochmed frostar innanför fönstret och dörren.. usch. men glad är man väl ändå att man inte fortfarande är kvar uppe i lofsdalen, där det skulle bli 30-40 minus. sköjnt.

jag ligger iaf i sängen och innan jag somnar ska jag göra som jullan vill och skriva lite i bloggen. jag tänkte berätta om våran lilla tripp till lofsdalen över nyår. vad sägs?

det började den 30 december. jag, jenny, viktor och fredric tog pendeln in till stockholm där vi mötte upp jullan och frida. ett misslyckat försök i att köpa skor hade de gjort och frida tvingades gå i två högerskor hela resan. tummen upp för det haha! vi kom till slut på bussen och vi hade roligt och mysigt hela långa resan, så det gick ganska fort ändå! väl i lofsdalen hämtade min grymma kusin upp oss och hjälpte oss att skjutsa hem packningen och så. guld värd du är, utan dig hade det nog inte gått! anyway... vi satt uppe en stund och spelade kort innan vi gick och la oss. vi tjejer tog ett rum och viktor och fredric tog ett annat. supermys med tjejsnack den kvällen!


nästa dag (nyårsafton) gick vi upp alldeles för tidigt. troligen tyckte virre också det som lackade ur på mig när jag låg kvar i sängen. men upp kom jag till slut, och iväg var vi. hyrde skidor, köpte liftkort, GICK till backen... ja, typ en timme senare var vi redo att bege oss till liften. det började med barnliften.. liftvakten hade mycket roligt åt mig och jenny med det bjuder vi på. med tanke på att jenny aldrig hade stått på ett par skidor typ så fick julia agera skidlärare. jag kom på den briljanta (eller dumma?) idén om hur de skulle åka tillsammans. det såg rätt bra ut stundtals och vi fick oss alla ett gott skratt! vi åkte i många timmar och till slut hade de andra killarna (stooora 91orna med BIL) kommit upp, och hampus hängde med oss i backen.
till slut var det dags att börja fixa mat och annat. det blev jäkligt stressigt till slut och det slutade med att potatisen stod i ugnen, hampus stekte kött och vi tjejer fixade oss fina. till slut var allt färdigt och det blev en trerättersmiddag. en nyårsafton med mycket skratt, deeptalks, musik, dans, spruckna klänningar (!), hockey (wtf?), trötthet, pulka, champagne, fyrverkerier. för att citera jullan om denna kväll: "vissa klarade det bättre än andra". för så var det ju, så var det verkligen haha.




på nyårsdagen var det dött länge i stugan kan jag meddela. men snarast möjligast börjades det plocka undan och städas. sen blev det en kort visit i backen. jag svär att jag ville börja gråta redan innan vi hade åkt första åket. det blev bara två åk den dagen, för kylan övervann oss. en sväng i Lången och en sväng till toppen där man borde ha fått urinvägsinfektion bara genom att åka knappliften + att man såg nada nerför!! men kul var det ändå. sen blev det dyr lunch på trapper innan vi gick hem och slängde varandra i dikena. väl hemma hände inte mycket, vi tog det lugnt och det var riktigt skönt. på kvällen var det dags för bowling och det var ASKUL om ni frågar mig! jävligt bra investering med detta i lofsdalen, I'm very supportive! efter bowlingen blev det en kort visit på trapper innan jag, ordningsfreak som jag är, åkte hem och ville städa. men jag är glad att jag tog tag i det, samtidigt som det hade varit najs att följa med brudsen upp till lyxvillan.. ;) det blev en sen natt iallafall, men jag är glad att jag slapp vissa... oljud... den natten och fick sova som en stock! haha, sköjnt!



så var det dags att åka hem.. det blev en tidig morgon igen tyvärr och massa städning och diskning. sorry alla om jag hetsade som en tok! but you know me... det blev fint och bra till slut och bussresan hem blev lugn till en början och rolig och mysig sen. vi kom hem till slut efter massa förseningar och annat.



vill bara säga tack för några grymma dagar (jag vill bara säga tack för helgen hela tiden, varför?) med er grymma människor! det här är något jag sent kommer glömma. synd att det gick så fort, men jag är glad för det lilla vi hade ändå. nyåret 2009- grymt bäst!

nu säger jag skål och godnatt och stänger igen fabriken.
tack för mig!
/J






en summering av mitt 2oo9


vad har jag sysslat med idag? typ nada! det blev en mysig kväll igår med mycket prat, skratt, hemlisar, och spel. Skön kväll med skönt sällskap - sköjnt! thanks bruds! sen har jag väl bara chillat framför vänner, umgåtts med syskonen och suttit vid datan.

jag tänkte börja att göra en liten summering av 2009. jag har inte det bästa minnet kan jag säga, men jag ska försöka iallafall. det kommer bli ett förjävla långt inlägg, men har det stoppat mig förut??

JANUARI
- jag började året med att inventera på Willys, jippie
- mys/singstar-kväll hos frida med massa folk. det var mysigt, blev katastrof för min del, med blev till slut bra.
- födelsedagsfirande för frida. SUPERKUL!
- min mobil och busskort blev snodda i Vikingahallen.
- Madde fyllde år och vi firade henne i Väsby.
- myskväll igen, fast denna gång hos Julia.
- jag köpte en ny mobiltelefon. min älskade tegelsten
- stadsvandring i Stockholm med julia, anna och viktor.
- Flick-SM i Tumba. eawk..

FEBRUARI
-
"avskedsgrejs" för kusin som åkte till Nya Zeeland
- alla hjärtans dag. träffade inte hampus, men gav honom en ros någon dag efter.
- julia och frida drog till thai i typ tre veckor.
- jag klippte lugg
- jag fick reda på saker som var undanhållna för mig. grymt jobbig period, men på något sätt blev det bättre till slut och det fortsatte på som vanligt.
- började övningsköra, awesome!

MARS
- Julia och Frida kom hem från thai, vi hade lite "välkomnsmys" hemma hos denise.
- Julia fyllde 17 och vi firade henne
- grym melodifestival kväll med frida, julia och anna. resultat; galna filmer
- vi åkte skridskor med handbollarna i skolan.
- USM i Vikingahallen
- började träffa Malin, idrottspsykolog
- jobbade på Veddesta
- förlust mot Roserberg x 2.
- första träningen jag hade för F95
- earth hour. remember? hela världen skulle typ släckas i en timme. jag var med hampus och vi hade en jättemysig kväll. middag, ljus, badkar.

APRIL
- tog ut moppen
- körde blindboll i skolan
- lofsdalen över påsklovet
- härlig dag i stan med hampus
- myskväll med julia och anna
- kenny starfighter med hampus
- plugg och myskväll med anna och malin
- tal i skolan
- grym valborg, trots att det spårade
-myskväll med gänget hemma hos mig
- slutspel, final mot skuru igen

MAJ
- min födelsedag
- skol-SM
- Frenne slutade och Karin kom till Skånela
- spelade basket på engelskan
- jubileumsmatch i Vikingahallen
- dansbandskväll
- jag och anna cyklade och kollade på AGT
- mycket korpenfotboll
- denise fyllde år och hon firades!
- AIK-BAJEN.. VINST!!
- SM-finaler i Globen, avslutning med laget på Grönan och avtackning av Anders...

JUNI
- simmarna i skolan lärde oss simma typ. danne fick åka till sjukhuset och sy.
- 90:erna tog studenten. en grym dag!
- Grönan med klassen, INSANE!
- hade BÄSTA dagen med BÄSTA Malin
- segling över midsommar med ebba, veronika, malin och anna!
- Hampus fyllde 18. firade honom tillsammans med hans släkt

JULI
- PARTILLE CUP!
- kusin kom hem från Nya Zeeland
- var på Själbottna med Hampus
- var i Lofsdalen med mamma och pappa
- mycket schtek
- såg Baksmällan på bio. GRYM!!
- Kusins logfest, hur kul som helst!
- en toppendag med anna
- älskade frida kom hit
- SOC i Vikingahallen

AUGUSTI
- poolparty at my place!
- min morbror opererade hjärtat
- träningsläger på Väddö
- började tvåan på gymnasiet
- fick bristning i baksida lår
- Sportex Cup, som vi vann
- gick på bio med några i laget

SEPTEMBER
- turnering på Åland
- det tog slut för mig och hampus..
- utflyttningsfest hos frasse och jossan
- delade ut tidningar en hel vecka, varje morgon
- JSM Steg 1, grym helg för min del!
allmänt jobbig månad

OKTOBER
- träffade jennifer och jullan. jennifer klippte mig och färgade julias hår.
- seriepremiär. a-lagsdebut
- "jobbade" lite på coop
- såg på Fame med Anna, Malin och Frida
- tjejkväll med Anna och Malin
- maskerad hos Julia, hur kul som helst!

NOVEMBER
-överraskningskalas för anna!
- AIK tog SM-GULD
- rolig kväll med laget
- var hos min logoped och pratade inför 8-åringar
- solade för första gången
- "My love is as a fever, longing still"
- första hemmamålen för min del
- trion fixade blogg; vad har hänt med den brudar?
- första advent

DECEMBER

- SACO-mässa+ annat skoj med mina vänner
- MYCKET solning
- julbak med Madde och Jullan
- JSM STEG 3
- röntga fingret efter en rejäl smäll (fortfarande inte bra)
- hammarby-helsingborg med mycket trevligt folk
- "smör, kopp med negersvett, dosor"
- Elin 18-årsfest.
- fick veta saker som gjorde mig helt förstörd.
- jag fick ett gröt-utbrott i matsalen *jag skäms*
- pengarna har bara rullat ut från kontot
- GRYMT jullov som jag spenderats mestadels med mina underbara vänner!
- supermysig julafton med mycket julklappar.
- totalt awesome nyår med mycket folk i ett snöigt lofsdalen. mycket skidor, roligheter, mysigt och helgrymt!
-fick jag reda på för ungefär en vecka sen att en nära vän till familjen har gått bort. han var svårt sjuk i ALS och hade precis varit i Kina för att operera sig och förhoppningsvis få längre tid att leva..
när mamma berättade det blev jag så ledsen och det kom lixom som en chock. det är väl först nu jag börjar förstå att det verkligen är sant. jag kommer ihåg att du alltid var den tuffa polischefen som åkte porsche när jag var liten. och jag som ville ha er här på min 18-årsdag, du hann inte ens med den..
Vila i Frid Barry <3

Ett år är jävligt långt när man sitter såhär och summerar det månad för månad. Men ändå går det så jävla fort. Det känns som att det var bara några månader sen jag satt här hemma med Malin och Anna på nyår.
Det nya året har jag mycket jag ska göra. Bortsett alla nyårslöften jag har på Jennys Blogg så vill jag ändra mer på mig själv. när jag har suttit och tittat igenom bloggen för det här året så blir jag så less på mig själv i vissa stunder, vilken jävla noob jag är! jag måste lära mig att inte ta åt mig så mycket, och att lära mig att acceptera och tro på mig själv. för jag märker ju hur jobbig jag har varit! Dessutom tänker jag försöka att inte ta så allvarligt på allting, ta vissa delar av livet med en klackspark. that's gonna be a tuff one.

Jag ser fram emot det här året. Jag vill att det närmsta halvåret ska gå fort, men samtidigt inte. Självklart vill jag bli 18 så att jag kan ta körkort och andra grejer. Men samtidigt finns det vissa saker jag inte vill ska komma så snart.. julia, kommer bli så tomt.

HOPPAS ALLA FÅR ETT BRA ÅR 2010!





1 januari 2010



sitter i en ganska full buss påväg hem från lofsdalen. det har varit tre galna dagar, på alla sätt. Alla möjliga känslor har kommit fram. Avslappnat, frysset, mysigt, irriterat, ledsamt, men framför allt GLÄDJE. För jävligt kul har vi haft, och tiden har gått så fort. En liten känsla jag har får mig att inte vilja åka hem och fortsätta allt som vanligt på samma gamla bana igen, men what to do? Det har iaf varit grymt härligt att ha varit uppe i min söta stuga. (litet och trångt har det varit, supermys? typ hihi)


mer text och mer bilder kommer när jag är hemma.
nu ska jag lämna över datan till sötojullan.


"I've got magic beans..."


RSS 2.0