long time no seen

HejSAn, jaag ooundraar ... har ni saknat mig?
dum fråga, klart ni har. men ja, jag lever. woop woop! jag har hunnit vara i lofsdalen OCH gått en hel vecka i skolan sen sista. jag säger det igen, som SÅ MÅNGA andra gånger ... tiden bara rinner iväg.

kan ju meddela att jag hade det jättebra i lofsdalen. jag hörde att ni hade grymt väder här hemma, men det hade även vi där uppe. ingen snö, förutom litegrann i skidbacken. det var underbart att få komma upp och ta det lite lugnt. vi gick på marknad, satt på uteservering och njöt av solen. njöt av solen hemma på altanen, fick massvis med D-vitamin och färg. känslan att kunna sitta i linne och shorts uppe i fjällen är ganska härligt faktiskt. hur som helst så gick dagarna där uppe väldigt fort, och mycket skratt och tokigheter betade vi av. även ett parti bowling, där jag fullkomligen utklassade mina syskon. jag vill inte skryta men ... just saying!



så idag är det fredag. jag känner mig dock inte ett dugg lugn över det. skolan prackar på grej efter grej och nu börjar det verkligen dra ihop sig rejält. studentskivan ska fixas med, och vi ligger inte direkt i fas om man säger så. mycket energi går åt till det. apropå det... KÖP BILJETTER TILL ELITSKIVAN NU!! ni vill inte missa den första elitskivan på arlandagymnasiet, så köp köp köp! och alla elever i elittreorna ... KÖP ERA MIDDAGSBILJETTER!

så, nu lyckades jag även få det sagt! inte för att detta når ut till en större radie än mina närmsta, men wtf .. bättre att orden sprids va? hur som helst. igårkväll hade jag en trevlig dag och kväll med denise och anton. på dagen åkte vi hem och jobbade med allt möjligt till skivan, och jag kan meddela att anton är en jävel på att sy! på kvällen åkte jag hem till denise och fixade ännu lite till. anton hade vi med oss över skype, och vi fick väl en del gjort iallafall. roligt hade vi och skrattade som tokar - precis vad som behövdes!

guuuuud va mycket jag skriver ... men i know you like it! måste verkligen nämna att min vän frida lyfter på ett plan till USA om några timmar tillsammans med familjen Nielsen. de ska åka och träffa jullan, efter x antal månader apart. shit, tänk er själva - sjukt kul! men snart är bullen hemma igen, och då får även vi här hemma krama henne litegrann hihi.

Nu ska jag bege mig till Vikingahallen för lite träning!

PÅSK


efter första veckan med försäsongsfys avklarad så tar jag mitt pick och pack och flyr ... drar upp till lofsdalen över helgen, med familjen. ska bli mysigt och skönta att komma bort en stund. äta gott, ta det lugnt, förhoppningsvid fint väder och chansen att rensa huvudet litegrann. alldeles för snart är det back to reality igen ... time to njuta!

för tillfället är jag ensam i mitt lilla hus. mamma och pappa är halvvägs uppe redan (eller de har kommit en bit på väg iaf) och jag väntar in mina syskon och sofia innan det är dags att bege sig. annars har jag hittils haft en bra och händelserikt lov. idag fick jag även min lönespeccccccccccccccc ... thank you! dock var det kanske inte så mycket men tro mig, jag är tacksam för minst lilla!



GLAD PÅSK!!


pååååsklooov


strååålande jävla väder hörrni! asså förlåt, jag är jättedålig på att uppdatera men har ingen motivation alls ibland. kan ju berätta att det är förjävla skönt med påsklov, trots att det redan är tisdag. vädret gör att man blir snäppet gladare och piggare varje dag, helt klart! enligt min älskade macbook så är det 12 grader och strålande sol. det kanske inte låter så varmt, men klockan är ju trots allt fem. frågar man min mormor om dagarna så brister hon ut : "ÅH HERREGUUUUUD, det är tjugoSJUUU grader varmt!" ja mormor, så sant ... men din termometer sitter på din röda husvägg, MITT I solen. ni ska höra henne under de varmaste sommardagarna ... jisses alltså. men hon är himla söt ändå, min lilla mormor. apropå mormor kan jag meddela för er som vill veta så ligger min arne (typ morfar) på sjukhus igen. (allt för att göra detta inlägg lite extra deppigt) nej men det är bra, för han börjar bli ruskigt dålig och mormor är för gammal för att ta hand om honom helt själv. ni som känner honom, och vet hur han alltid har varit skulle inte känna igen honom idag. min skruttgubbe. jag försöker att vara positiv, kanske därför jag verkar så känslokall. men jag är hellre positiv - jag ska nog prova det i resten av livet också ... höhö.

för att glädja upp detta litegrann så kan jag meddela att jag har haft en jättebra dag. det började med att jag knappt kom upp imorse, äntligen börjar den här ständiga tröttheten och träningsvärken komma. Ingse, you rock! det var iaf väldigt roligt att träna igår, och skönt att komma igång igen. HUR SOM HELST ... idag skulle jag ju prata om... jag jobbade i några timmar, och tiden gick alldeles för fort. helt plötsligt skulle jag sluta. men det är roligt, riktigt roligt. när jag kom hem var det nästan bara att vända, och gasa iväg igen. en stund på våfflan med malin och anna höjde statusen på dagen ÄNNU MER. sjukt trevligt var det, och sjukt sociala änder träffade vi på också!


det är alltid lika trevligt med er två tjejer, barndomsvänner ... det är något speciellt med såna!

när jag kom hem väntade ett paket från nelly på mig. jag hade inte så höga förväntningar, med tanke på att alla andra klänningar har sett förjävliga ut eller verkligen inte passat på mig. men vet ni vad? den här gjorde det, och den var faktiskt ganska söt dessutom. så en sak mindre att tänka på tror jag! studentklänningen passade - fy så skönt! ikväll väntar ett första handbollspass på typ... 5-6 veckor för min del. ska bli riktigt kul, men får kanske ta det lite piano. janne, ser du mig skjuta axeln helt fuckad så .... ja det finns inte så mycket du kan göra åt det. ikväll blir det boll! (för övrigt har jag glömt hur meningslöst men oerhört roligt det är att skriva i min lilla skitblogg.) heeeeejdååå *vinkar sådär töööntigt*

en fredag på Kung Carl

ja, det blidde som ni trodde.. en kväll på KC väntar. vårt kära Kung Carl kommer invaderas av studenter denna kväll som vill fira att det är typ 50 dagar kvar till studenten. helt sjukt för övrigt... men innan vi kommer dit blir det en god jävla middag hos denise tillsammans med finke. kan inte bli annat en mysigt och bra! kanske är det dags att tagga till nu?


TAGGAD BRYYD ... typ... inte än.. KC KC KC KC KC !

imorgon är det fredag


jesus, messias, Gud, bibeln, ... hela fadderullan. jag blir snart trött i huvudet (eller snart...jag BLEV det för två timmar sen). klockan är snart 12 och jag sitter fortfarande och pluggar. detta brukar inte vara min grej, men idag är jag inte lika trött som jag brukar vara. så ska kanske sitta uppe en stund till.

lyckan sprudlar i kroppen, tillsammans med en liten ovisshet dessutom. men vad gör det? jag längtar till min tatuering, och till en dag fylld med glädje, tårar och champagne. jotack, mössan ligger så fint i garderoben och jag kan knappt bärga mig tills min outfit är klar och jag får börja räkna ner på riktigt. apropå räkna ner ... imorgon är det 50-dagars på KC och jag är inte ett dugg taggad. det är lite synd. men jag har ju hela dagen på mig imorgon att ändra på mig. så vi får se va som händer!

för övrigt har jag en helg och ett påsklov att se fram emot. på lördag är det dop för älskade fina kusinbarnet, och om exakt en vecka sitter jag i våra groteskt fula soffor uppe i fina och lugna lofsdalen. ja, det ska bli sjukt skönt att komma upp. glömma allt vad skola heter. glömma allt vad bekymmer heter. och bara njuta med min älskade familj. ibland kan jag verkligen bli poetisk och hela köret när det gäller familjetid. det är alldeles för underskattat! speciellt när det blir extra roligt påvägen upp, .. ROADTRIP med syrran, brorsan och hans flickvän. high five!


sol,sol, strålande sol


härliga jävla SOL! och underbara vår, nu hoppas jag verkligen att den är här på riktigt. och förutom det fina vädret hade dagen inte kunnat börja på ett bättre sätt än några timmar med bästa malin och finky. vi tog en tripp til Sigtuna och tog en sallad på Valvet... jag var ju tvungen att äntligen prova den eftersom den är så omtalad. och ja mina vänner, ni har rätt ... den är ju grym! förbannat god lunch blev det med andra ord. och inte nog med det, när vi satt där ringde felicia och berättade att matten var inställt. halleluljamoment!

resten av dagen har jag suttit utanför och försökt plugga samtidigt som jag fått lite solljus på mig. åh vad det fick mig att längta till sommaren. nu sitter jag och tar en kaffe och macka innan det är dags att bege sig till jobbet. shit va vuxen jag åter, inte sant.. ? hihi


they call him the king


det är något speciellt med den här mannen. jag kan inte sätta fingret på det, men något är det. idag på jobbet stod jag och suktade på en tavla med en bild och ett citat av honom. förmodligen kommer den tavlan hänga på min vägg inom en snar framtid. men något är det. något speciellt är det med karln. and it always will.


ingen rubrik



it was only just a dream


sitter och tittar på en bricka på skrivbordet. det står "Gallerix, Ny på jobbet". just den texten känns ganska bra faktiskt. och jag hoppas det här går vägen nu, för trevligare arbetskamrater får man nog leta efter. förutom detta glädjeämne i livet så sitter jag och lyssnar på alldeles för bra, lugn och sentimental musik för att vara en tisdagkväll. det känns väl sådär att man har religionsplugg framför sig samtidigt som telefonen inte ger ifrån sig något "springbreak woho". bara ett litet ljud från min älskade C905 hade höjt motivationen en aning för tillfället. men man kan inte få allt här i världen, eller hur?

hur som helst har jag som sagt lekt oarbetslös idag. och jag hoppas att det kommer att fortsätta så en tid. typ varannan helg ett tag framöver iallafall. först kanske jag ska komma in i det, och lära mig allt. ja det kan vara en god idé. hur som helst så kan jag meddela att det kommer vara en stor bit som lättar från min bröstkorg om jag får chansen till detta.

imorgon har jag fullt upp, vilket kanske bör resultera att jag ska plugga jävel på gud, jesus, bibeln osv osv, ikväll. vi får se hur det går med den saken. onsdagen kommer hur som helst börja med att vi ska skaka rumpa i borgen.

IT'S TIME FOR ZUUUMBA

det måste ju vara vår nu?



visst ser vi ut att ha roligt?


och ja, det hade vi också. jag har nog aldrig varit så nykter, dansat så fånigt OCH haft så fula kläder på mig på en och samma gång. men det var faktiskt riktigt roligt igår. eller vad säger ni girls? och vi var förjävla fina också...med standardposer hela kvällen. me like! sen blev det en obligatorisk roadtrip med adam och var väl hemma runt 3 tror jag. fick en liten sovmorgon på det. eller sovmorgon och sovmorgon, jag behövde inte dra mig upp vid halv sju för att åka och plaska. tack för det.

 

idag har jag njutit av våren tillsammans med RJP, Dooshbag och Finky. helt sjukt bra. tänk va mycket tid jag spiller av mitt liv av att sitta och lyssna på rein treufeldt. tid jag aldrig får tillbaka !!!


tacka gud för er två ibland.

 


söndag


sådär!
nu är projektarbetetet officiellt HELT JÄVLA KLART! slutrapporten är skriven, och det känns förjävla skönt. förutom detta så är det en vecka kvar i skolan innan det är dags för påsklov ... vafan tar tiden vägen? det känns som det var lov nyss!!

apropå att tiden springer iväg. idag är det den 10 april. om en månad fyller jag nitton. om två månader tar vi studenten. nu är det bara slutspurt kvar! dock ingen skön slutspurt. både det ena och det andra ska fixas. studentskiva hit, champagnefrukost dit. jag blir tokig av bara tanken! men kul ska vi ha på vägen, ooja!

och apropå kul då ... ikväll är det dags för årets första studentskiva. tjejerna (minus madde och denise) kommer hit på lite middag och mys innan vi drar in till den stora staden för lite partey. idag ska vi fira tillsammans med ramona, plus att vi självklart firar två-månader-kvar!

HEJ IGEN, HAR NI SAKNAT MIG?!

HERREGUD
att leva utan internet är fan inte en dans på rosor.
man kan ju tycka att jag borde ha fått tid till att gjort nytta istället.
men icke ... hur desperat låter inte detta egentligen?

hur som helst har jag äntligen kunnat skriva ett nytt inlägg. jisses vad trött jag varit på det gamla ... massa snuttigull och minnen. NEJ, idag är vi hardass! wohoooo. what is up 2day? (jag tycker det är så himla koolt med internetspråk typ) jag gillar vårsolen iaf. typ g-rymt mycket. och dessutom har jag haft mycket trevliga dagar. förra helgen var KANON. och dagarna i skolan den här veckan har inte varit fy skam dom heller. och inte långt kvar till studenten. KILL ME, VAD JAG LÄNGTAR!! ... studentflak och hela köret - den dagen ska bli BEZT!



för övrigt, eftersom detta inlägg inte har varit helt meningslöst hittils, så ville jag även pryda den med lite helt random bilder. för jag är wiiiild 2day. annars är jag ganska glad idag. jag menar, internet funkar ju igen! plus att jag just lagade en förjävla fin mozzarella-pasta-gratäng-tjosan till mina päron and mói. snacka om att framtidsyrket blir kock! annars då, ja solen ger mig D-vitamin och stundtals har jag vingar på skorna. MYRAN IS ON HER WAY BACK!


RSS 2.0