Mentalt slut

...Så känner jag just nu. Ni vet när man börjar prata om något, tårarna kommer och de slutar bara inte rinna. hur mycket man än försöker byta samtalsämne.

det är såna här stunder jag tänker att "ta mig bort nu. ta mig till LA, med mina två bästa för att njuta vid nåt fint brunch-ställe, eller nåt flashigt café. där man kan för några dagar, veckor och månader slippa tänka på allt det här".


Snart är det godnatt

... Men innan dess kände jag för att skriva lite. Varför? Ja, säg det. För att ge er andra lite att göra kanske hihi. Hur som helst så är jag ett par converse-skor rikare nu och min pappa är en IPad rikare. Ja, det var nämligen hans födelsedagapresent från oss. Jisses vad han kommer ha att göra nu...

Så nu är även denna måndag slut... Så hur ser resten av min vecka ut?
Tisdag: SATS innan jobbet. 8-16.30 ska jag bråkas med barn, sen träning 17.30-20 och efter det personligt samtal med mina tränare... En lång dag?
Onsdag: jobb 7-15.30, sen SATS. Bodypump Jullan? Kvällen får vi se, kanske träffa annsen?
Torsdag: jobb 8.30-17, träning 17.30-20. Hem och dega!
Fredag: jobb 8.45-17.45 ... Tungt att stänga en fredag. Kvällen är oklar. Antingen fira Bumbi eller mysa med Finkylicious.
Lördag: inget dagsplanerat, kanske umgås lite med skåningarna som kommer hit på fredag. På kvällen blir det nostalgiskt melodifestivalmys med mina el cuatro fantastico! Ska bli riktigt kul!
Söndag: MATCH. Lidingö står för motståndet och det kan vara bland de viktigaste matcherna för säsongen. Ettan mot tvåan- KOM OCH TITTA!

så, nu behöver ni inte oroa er för vad jag gör i veckan. Bra va? Ursäkta det tråkiga inlägget förresten, det blir inte alltför snyggt när man skriver från phånen. Tihi. Nu ska jag läsa min nypåbörjade bok innan det är dags att dra slaggen! ZzzZz

PUSS OCH GODNATT


ny vecka... Igen!

har precis ätit mina gorgeous fetaostköttbullar och lite tzatsiki och annat smått och gott, så jag andedräkten kommer vara bedårande på träningen ikväll. passa er tjejer!

men vad säger ni? måndag igen. sjukt. min helg har varit en riktig hemma-helg. bara myskvällar hemma i soffan har det varit, och även lite träning och firande för pappa min som fyllt år. vår födelsedagspresent var i form av en bio och middag nästa helg. mysigt med lite kvalitetstid. men han har tydligen även varit snäll ändå, och ska få en present direkt kommen från USA (fast vi sa no presents) idag. dessvärre är jag väl som vanligt inte hemma för att se hur han reagerar, men jag får väl ta allt i efterhand som vanligt. dessutom kommer jag säkert ha ett par vita converseskor som väntar på mig när jag kommer hem efter träningen - schweet!








lite födelsedagsinspirerade bilder från i lördags. det blev lite mat och fika här, och efter det var jag en zombie. jag kände mig som världens tråkigaste 19-åring då jag låg hemma en lördagkväll, kollade på film och läste sen en bra bok. men ibland är det så underskattat och ack va skönt det var att vakna utvilad. och sen på kvällen som mina tjejer och gjorde mig glad. en mycket bra avslutning på en skön och lugn helg. idag var nästan alla mina bebisar tillbaka på jobbet och det var full rulle kan jag meddela. men mysigt är det!



jag har inget mer än mina tankar

gårdagskvällen fick mig att tänka. tänka lite extra.
är det dig jag längtar efter, eller är det bara någon?
men en vän fick mig att inse,
att jag vill förklara. bara få förklara varför allt blev som det blev.
varför jag gjorde som jag gjorde, och betedde mig som jag betedde mig.
mest av allt kanske jag egentligen vill spola tillbaka tiden,
till tiden då jag var någonting för dig.
vad jag önskar att allt var annorlunda, att vi levde i en annan tid, en annan plats.
då hade det kanske inte blivit som det blivit, eller?



för någon sekund sen insåg jag att det faktiskt kanske är försent.
jag insåg det jag egentligen vet varje dag,
men ibland vill tänka förbi för att tro att det kan ordna sig.
men som sagt, tankarna som rullar -
är det ens det jag vill?




Så vad gjorde jag igår?

... Jag pratade ju om tidigare att jag skulle göra något igår, onsdag, som jag tänkte vänta med att berätta till efter. Det är ingen riktigt big deal, men jag ville inte bli alltför nervös och berätta för allt och alla innan. Men hur som helst så kan jag iallafall berätta att jag spenderade onsdagskvällen på Stora Brännbo konferenshotell och jobbade som servitris. Det är nämligen så att jag är med i ett rekryteringsföretag, Uniflex. Jag fick därför ett samtal om att de behövde serveringspersonal. Kul, tänkte jag och hoppade genast på!

Det är jag glad att jag gjorde. Roligt var det, nervös var jag men bra tror jag att det gick faktiskt. Iallafall för att vara för allra första gången jag jobbar på det sättet. Och det är alltid bra att få in en fot i branschen, eller hur? Så igår jobbade jag med mina barn hela dagen, sen hem en timme för att jobba 5 timmar till. Men de timmarna gick ganska fort, och helt plötsligt var jag hemma hos mamma och pappa igen. Och de är ju roliga också- vanliga dagar när jag kommer hem runt nio från träningarna och jag vill umgås lite med dom så går de och lägger sig strax efter jag kommit hem typ. (visserligen gör jag också det, men hur kul är det att sitta själv?) men igår när jag kliver in genom dörren 23.30, sitter mor min i soffan och pappa sitter och jobbar vid datorn... allt för att vänta på sin lilla dotter för att se hur hon haft det. Gulliga men knasiga!


the big apple

imorgon blir det en sjukt lång men otroligt spännande dag. jag är inte alltför nervös ännu, men det kommer nog ska ni se. kan berätta i efterhand vad jag har haft för mig, kan bli en liten hemlis så länge.
för övrigt är jag sjukt avis på dessa två finisar. de är just nu i New York. hur underbart? vårväder - soligt och plusgrader hade dom när de kom fram. guuud jag vill också, men jag tänkte beställa något par skor så att jag blir lite glad jag med hi hi. hoppas de får en toppen vecka iaf!

ALLA statusar på facebook säger bara EN sak just nu ...

jag som längtat så till att handbolls-EM skulle dra igång. krypa upp i soffan, slå på handbollshjärtat och bara njuta av att se våra svenska herrar. och nu sitter jag här, lika besviken jag varit alla matcher jag sett. vafan är det här egentligen? jag gillar inte att vara kritisk, för jag vet hur svårt det kan vara att prestera ibland. men det här är ju verkligen allt annat än roligt. ingen rolig handboll alls.

så nu känner jag att det är dags att gå och lägga sig. imorgon ringer klockan tidigt för att jag ska hinna med en promenad innan det är dags att hämta annsen för att sen åka till jobbet. ja, ni hörde rätt; imorrn blir det att jobba med anna. R O L I G T!



har inte haft en alltför bra dag...

... började när jag vaknade och hade något så ofattbart ont i magen. det var länge sen nu, så jag kände bara "åhnej..." . det blev bara värre på väg till jobbet då jag blev svimfärdig och jag kom dit med inställningen att "gå dit, öppna, gör ditt jobb så gott det går och åk hem för att vila istället". riktigt så blev det inte när jag insåg att flera av mina kollegor var hemma och vabbade. så istället för att åka hem så fick jag nästan i stort sätt jobba över istället. men tur som jag hade så blev magen bättre, så dagen rullade på som den skulle.

så istället för att ta ett träningspass på SATS som jag brukar på måndagar, så blev det att jag la mig på spikmattan med "Ego-girl" i handen istället. jag försöker intala mig att jag faktiskt behövde det idag, och jag ska ju trots allt på träning om 20 minuter så helt utan blir jag ju ändå inte.. däremot behöver jag hjälp med ett råd! det gället mitt hår. det är ju nämligen så att jag ser ut som sju svåra år i mitt hår. lite blont, lite ljusbrunt och en hel del mörkt också. jag hade bestämt mig för att inte färga det innan jag åker med tanke på att det kommer solblekas när vi är ute och reser. men i helgen fick jag nog. jag ska ju faktiskts träffa mänskliga personer på den här resan, så inte kan jag se ut som jag gör? så jag åkte till min frisör idag. självklart tycker hon att det är helt värdelöst för mig att färga det mörkt, vilket om man tänker efter så är det ju faktiskt det. men däremot undrade hon om jag kanske ville göra ljusa slingor... så vad tycker ni? jag är jättekluven. vissa dagar gillar jag mitt ljusa hår och vissa dagar spyr jag verkligen på det. så vågar jag slinga det ljust? hjälp mig, säg vad ni tycker!


det är ju lite tur att det inte syns alltför mycket på bilder...

Vilka sjuka människor det finns...

Läste klart en bok igår... Inspärrad heter den. Det har tagit lite längre tid eftersom jag läser den på jobbet parallellt som jag läser en annan bok hemma.

Hur som helst så blev den iallafall klar igårkväll. Och jisses va glad och lättad jag är över det... Det var en hemsk bok, riktigt hemsk faktiskt. Sista halvan av den ville jag nästan skippa och lägga ifrån mig den för all framtid. Fy.

Den handlar om något på 70-talet då det verkade ha begått mycket experiment och så med någon så kallas inspärrningsmetod? Jag är inte så insatt. Men huvudpersonen i fråga, ja detta är en verklig händelse till råga på allt..., fick stå ut med diverse övergrepp och drogning av massa mediciner osv. Allt detta från så kallade "läkare" och "sköterskor". Nä, som sagt. Sista delen av boken var jag enbart arg och deprimerad när jag läste. Trots detta kan jag nog säga att det var en rätt värd bok att ha läst...


thank God it's friday

... men jag sitter ändå i soffan helt utmattad och allmänt osnygg. det har varit en kort men ändå sjukt lång vecka. dagarna har varit otroligt långa och kvällarna riktigt korta. har kommit hem runt nio varje kväll, och igår ännu senare än så. jobb, träning, jobb, personalmöte, jobb, match... kanske inte är helt konstigt att jag är trött just nu. mitt avslut på veckan blev iallafall himla bra när jag efter en otroligt lugn dag (kanske alldeles för lugn... vad sägs om att 2 av 15 små barn är närvarande?) hade en wayne's-date med mitt dooshbag. det blev prat om allt och inget och en hel del skratt. miss you. för övrigt är jag lite avis på henne då hon om en vecka drar till thailandet i en månad och schteker lite bartenderlärare. men imorrn får jag mer av den bruden då vi ska tagga och fira mollan tillsammans med några andra sköna bruttor! soft.
annars är planerna för morgondagen att fixa visum till USA, kanske träna, kolla outfit till kvällen, hinna ta det lite lugnt och sen ha en supertrevlig kväll. det ska bli kul och skönt med lördag.
dagar som denna längtar man som satan till stranden,
tur att det enbart är 2 månader kvar tills vi ska ut och se världen då.
men tro mig, det kommer bli mer än bara stränder...


myran and the doosh, what a team


En torsdagsvinst

Sitter just nu i bilen med en tränare, en materialare och en målvakt. Handbollen är slut för den här veckan. Jag är helt slut i kroppen, i ögonen och i huvudet. Men det känns bra att avsluta veckan med en rejäl vinst borta i åkersberga. 39-20 stod det till slut på tavlan. Hyffsat eller hur?

Nu längtar jag hem till min säng, och önskar lite sömn innan det är dags att gå upp och fightas lite med mina barn för sista dagen den här veckan. För imorgon är det äntligen fredag igen!

För övrigt så är det såna här dagar som man blir lite ledsen i ögat över att man kanske kan missa en möjlighet att kvala upp till allsvenskan. Jag pratar inte om oss som lag, nej nej, vi har stora chanser att få kvals till den högre serien. Nej jag pratar såklart om mig som individ, för jag har valt att göra något för mig ännu större i mitt liv. Men klart att det känns lite i magtrakten när jag tänker på att missa något sånt stort som jag vet att det kan bli bland Skånela-hjärtan.


av alla fina bilder som faktiskt finns, så valde jag den här... ja, förlåt. jag vet inte hur jag tänkte!

jag känner att idag behöver jag inte skriva något speciellt,
för du vet vad jag menar. så jag vill bara skicka ett stort och varmt hjärta till dig

<3

det är onsdag

... och jag har precis kommit hem från mitt första personalmöte. jag måste säga att det var rätt kul. eller kul är kanske fel ord, men det var trevligt. för jag kände mig extra behörig just utav detta, och det känns bra. apropå det så kan jag berätta att jag får behålla mitt vikariat hur länge jag vill tills jag åker. är inte det en glad nyhet? för nej, jag är inte redo att lämna mina bebisar ännu. jag trivs som en fisk i vattnet. även fast vissa dagar är tunga, vissa dagar vill man lägga sig och sova och sätta ungarna i ett hörn för att man inte har något tålamod. men alla dagar och stunder med glädje och värme är så många fler och överväger allt detta. dessutom blir jag så himla glad att höra hur nöjd dom är med mig, och hur bra jag även trivs tillsammans med mina kollegor. trots att de är 20 år äldre...

så det känns bra just nu, riktigt bra. så länge jag inte tänker på all denna fritid jag missar så mår jag bra och är mindre stressad. för självklart saknar jag lite av mitt sociala liv om jag får kalla det så... att inte kunna träffa vissa personer på veckor, månader. att jobba, åka direkt till träningen och komma hem vid nio för att spendera nån halvtimme eller två med sina föräldrar för att sen gå och lägga sig. när jag inte tänker på det så känns allt prima. för jag har verkligen haft sån tur med jobbet just nu, så jag ska verkligen inte klaga. och det är just nu det verkligen behövs. så ja, jag har haft tur. det är jag fullt medveten om!


jag har även blivit bättre på att vissa dagar börjat trivas mer med mig själv.
klart har man dessa mörka dagar kvar, men det är mycket mycket färre än tidigare.
och då mår man så himla mycket bättre!


min helg

vilken himla händelserik helg det har varit för min del. timmarna har sprungit iväg, och nu är det söndagkväll igen. i fredags blev det en sen dag på jobbet innan madde och anna intog Slåsta för lite mysmiddag. sen åkte jag och hämtade födelsedagsbarnet Mallan och vi tog oss en dans på KC. mycket folk och riktigt kul att träffa vissa. det blev inte allt för sent och bilnyckeln var med. för att citera Malin så var det "ett perfekt avslut på hennes födelsedag", vilket var riktigt kul att hon tyckte. lite huvudsaken att hennes dag blev bra!
lördagen började alldeles för tidigt. (hatar min förmåga att inte kunna sova ibland). men det var ganska bra att börja dagen tidigt, för jag fick en del viktiga saker gjort. till slut var det dags att ta en sväng till coopan och hjälpa malin att inhandla lite käk till kvällen. det blev en hel del kan jag meddela. sen tog vi oss en promenad i isande kyla. jisses. men lite tid i badkaret och en hårinpackning senare så var jag påväg till käraste junibacken igen för att fixa och trixa lite. vi lagade potatisgratäng och fylld fläskfilé inlindad med parmaskinka. till förrätt blev det avokadosoppa och till efterrätt hade fina ebba bakat en supergod tårta. som vanligt åt jag alldeles för mycket. men vad gör det när jag hade en jätterolig kväll med 7 supertrevliga tjejer. kvällen blev rätt tidig för mig även denna, med tanke på att det var matchdags söndagen till ära.
min dag började med en riktigt skön promenad. se framför er det landet när det är som bäst- vit snö, lagom kyla och solen som sträcker sig över trädtopparna. väldigt bra start på dagen. sen var det bara att ta det lugnt innan det var dags för samling och match. jag taggade till riktigt ordentligt på uppvärmningen idag, och det var härligt att se och höra så mycket publik på läktaren. vi vann med 29-21 tror jag. skönt. min egen insats kan man diskutera. jag har blivit bättre på att enbart tänka på det positiva. men när man möter en spelare, och man själv som är liten känner sig otroligt stor och klumpig för att den andra är hundra gånger snabbare än en själv. då är det inte jättekul. men det är bara att komma igen. en vinst blev det som sagt, och det var riktigt skönt!

kvällen har jag spenderat först med min kusin och anna med lite prat om främst Nya Zeeland, eftersom hon har bott där. shiiiit va sugen jag blir på allt vi ska göra och se. det känns otroligt bra att prata med någon som varit där, det är mycket lättare att se allt framför sig då. så riktigt kul att hon ville ta sig lite tid att prata med oss. min kväll fortsatte sen i samma fina anda då hela min familj kom och åt god middag och sen blev det handbollstittande. som jag längtat, nu är EM igång!

imorgon står klockan på ... för tidigt för att ens prata om. det är öppning på schemat och sen är det full rulle hela dagen. så det är dags att slagga snart tror jag. hoppas ni alla har haft en super helg, och att mitt långa inlägg inte dödade stämningen helt ... hihi

två tjejer, 20 år


JAG VILL BÖRJA DAGEN MED ATT GRATTA TVÅ SÖTNOSAR PÅ DERAS 20-ÅRSDAGAR,
SOM FÖR ÖVRIGT VAR IGÅR. JAG HOPPAS NI BÅDA HADE TOPPENDAGAR, OCH ATT NI FÅR FIRAS LITE EXTRA HELA HELGEN! GRATTIS!!

snart helg!

vilken omtumlande vecka. känns litegrann att det har varit fullt upp hela tiden. men nu är det äntligen torsdagkväll, vilket betyder att det är fredag imorgon. så skönt. men vad är det som hunnits med egentligen?

förutom att jag jobbat varje dag har jag och anna vaccinerat oss. det blev en dyr historia dessvärre, men vad gör man inte för att göra sin livs resa? har även tränat som vanligt på kvällarna, och även kollat på en "mental tränings-video". vem vet? det kanske blir bra i slutändan. jag har även på min lediga träningskväll spenderat tid med min kära syster. vi hade tacokväll och lagade även egen glass. mycket gott båda delarna. dessutom har min sötaste blondin fyllt hela 20 år!! dessvärre fick jag inte tiden att räcka till att träffa henne på hennes dag, men förhoppningsvis träffas vi redan imorgon.
imorgon är alltså sista jobbdagen för den här veckan. det blir en stängning. snark va drygt på en fredag. men efter det ska man nog fira in helgen med att träffa lite folk på vårt kära Kung Carl, då det är 150-dagars. jag ska ju då vara i ett köra-bil-mode eftersom jag har match i helgen. men det ska ändå bli roligt att träffa lite fina vänner helgen till ära. DESSUTOM fyller min beztis 20 år och vi ska nog dansa in hennes födelsedag lite extra innan det dagen efter är dags att fira henne. min kära vän Madds fyller också system-myndig imorgon, och det är helt sjukt att vi börjar bli så gamla! hoppas ni båda får en toppen dag!!



hyfsat viktigt

jag vill prata lite om ett av mina mål jag satt för mig själv. faktiskt ett av de allra viktigaste om ni frågar mig. det handlar om att våga vara stolt över mig själv. men detta gäller faktiskt inte bara mig. ni alla där ute borde ha det som mål. tänk hur mycket bättre man kan må, om man kan känna att man faktiskt vågar vara stolt över sig själv. eller hur? rätta mig om jag har fel.
jag har alltid haft svårt att säga "fan va bra du var", eller "gud va bra att du gjorde det där". det har jag fortfarande, men varför ska det vara svårt? egentligen. varför ska det vara svårt för någon av oss? för när man tänker efter så måste man ju faktiskt kunna acceptera sig själv, kunna vara stolt för sig själv och tycka om sig själv innan man över huvudtaget kan börja fundera på att någon annan ska göra det?

de senaste veckorna har jag känt att jag har förbättrat mig. känslan att kunna åka hem efter en arbetsintervju jag gjort, känns sig otroligt nöjd och faktiskt kunna berätta det för mamma och pappa var riktigt skön. eller varför inte ha försökt självmant starta en konversation med en engelsktalande pappa på jobbet, eller försökt lära känna jullans tyska vän Merle. allt detta då jag varit tvungen att starta en konversation på engelska. det känns bra när man känner sig stolt över sig själv. man kan klappa sig själv på axeln och säga "det där gjorde du bra!". det är fortfarande väldigt svårt, men det är ett mål som ska uppfyllas så klart man får ta det i omgångar! men det jag försöker säga är i stort sätt att alla är fina människor på sitt eget sätt, och jag hoppas verkligen att vissa tar del av det jag skrivit och inser att detta är viktigt. viktigt för sig själv, viktigt för människor i sin omgivning och framför allt viktigt för att må bra med sig själv! detta var lätt för mig att skriva, nu gäller det även för mig att ta till mig av orden och verkligen börja leva efter dom!
tack för mig!

endorfinerna sprutar

sitter just nu nedsänkt i soffan som en hösäck, med mina fötter inne i mina gosigaste tofflor på bordet och har haft lite trettondagsaftonmys med mina föräldrar. de hade en mysig middag med min bror och sofia, medans jag tog mitt pick och pack och åkte på träning. men det är inget ovanligt i min värld. hur som helst så gick träningen ovanligt bra (med tanke på en 5h bussresa tur-och retur igårkväll/natt, en match, väldigt få timmars sömn, jobbdag och dåligt matintag). men till slut slog koman till och med en halvtimme kvar av träningen blev jag som en zombie istället. det är synd att jag ska behöva avsluta träningar på det sättet, men ibland kan man inte göra mycket annat.
annars så kändes det litegrann som att jag fick bekräftelse idag. och det känns riktigt bra. riktigt bra att få utdelning för något man kämpat för... riktigt skönt. jag hoppas känslan håller i sig, för det kan jag behöva. med alla dessa mål jag satt för mig själv osv osv. däremot står jag fortfarande inför det tuffaste beslutet hittils i livet, men ju längre dagarna går verkar det gå åt ett och samma håll. jag verkar stanna där jag är. blandade känslor har jag om det. men jag får ta igen allt i vår helt enkelt, när jag har kommit hem. när jag kommit hem... helt sjukt. resan är nära nu, och jag längtar så sjukt mycket!!



mina mål för 2012

jag kallar det inte nyårslöften, utan mål. men självklart lovar jag att försöka uppfylla dem!
§ VÅGA STOLT ÖVER MIG SJÄLV
- och detta är ett mål jag vill att alla ni ska ha.
det är viktigt att kunna stolt över sig själv, för att andra i sin tur ska kunna vara det.

§ TÄNK MER POSITIVT
- kan vara ett viktig del i att må bra

§ BÖRJA FÖLJA MINA DRÖMMAR
- jag har redan så mycket jag vill göra, och nu känner jag att det är dags.
det är min tur nu! först ut är en oförglömlig resa med mina två bästa...

§ SLUTA ÄLTA
- säga det jag känner på en gång

jag har även praktiska saker jag vill göra:

§ PLUGGA PÅ UNIVERSITET
- har redan en kurs på gång. sen får vi se vad det blir i höst,
skulle vara kul att se hur det är.

§ HOPPA FALLSKÄRM OCH/ELLER BUNGYJUMP
- jag är livrädd, men det är ett måste att göra i Nya Zeeland

§ SKAFFA EN LITEN HOBBY
-tex att skriva mer, fota eller scrapbooking

jag har även gjort en "tavla" där jag skrivit ner några av dessa mål + några till,
och hängt den över min säng. för att kunna se och tänka på dem varje morgon jag vaknar.

1 januari 2012

så nu var första dagen på det här året snart slut. men jag säger som anna "mitt nya år börjar inte förrän imorgon". då ska jag ta tag i saker och ting, och jag kommer även skriva ner mina nyårslöften och mål om jag hinner. ska bli intressant!
nu blir det att krypa ner i sängen med en spikmatta och en bra bok.
imorgon står klockan på ett alldeles för tidigt klockslag och dagen är fullspäckad i form av träning, jobb, träning och även mental träning. någon kommer vara trött även imorgon kväll.
puss och kram på er alla,
och hoppas ni haft en bra början på ert nya år

gott nytt år!


2012...
det är helt sjukt. det är 2012. och jag fick en toppen sista dag/kväll och avslutande det föregående 2011-året på ett suveränt sätt.
som synes tillbringade jag min nyårsafton med tre toppentjejer, och som ni förstår så innehöll kvällen det mesta. det var trerättersmiddag, snittar, sällskapsspel, charader, skratt, drinkar, årssummeringar och nyårslöften, tolvslag med champagne, dans, glasskrig, nakenbilder och mycket mer. jag åt som om det var sista gången jag skulle få göra det. men det är ju nytt år nu, så det tar jag tag i då. ibland behöver man inte en stor brakfest för att ha roligt, tro mig. en mysig tjejkväll ute i ingenstans kan bara sluta på ett sätt. hur bra som helst!

idag har det varit en slappardag utan dess like. one piece, frukost, sagan om ringen, pizza och kött, promenad och sen bar det av hemåt för min del. väl hemma firade jag in det nya året genom att äta en fullkomligt magnifik middag tillsammans med mina föräldrar i form av tomtegröt. nu ska jag fortsätta kvällen med att äta massa onyttigt och börja oroa mig över det först imorgon.

RSS 2.0